gabriel p. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 napisałem dziś skargę na życie ze względu na niezgodność z umową wniosek odrzucono raz kolejny a ja chciałem tylko nerkę nową nie moją winą jest ten pociąg do zakazanych substancji chemicznych co malują różowiutką kredką dodają zaburzeń psychicznych napisałem dziś skargę na życie do boga z forum dyskusyjnego administracja skasowała post to był finis życia skazanego na życie
wanesa_ciska Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 takie skargi na życie ,,,jakby rozwiązywały problem niejeden ,,a może stanie sie kiedyś tak pozdrawiam
bestia be Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 ładny wiersz tylko popraw ,, finisz", ciekawy opis napisałem dziś skargę na życie do boga z forum dyskusyjnego administracja skasowała post to był finis życia skazanego na życie to najbardziej sie podoba serdecznie be
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 smutna ta nie rozpatrzona skarga Gabrielu cieplutko pozdrawiam - Krysia
gabriel p. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie będzie za łatwo? napisać i już? ja lubię jak jest, można ponarzekać na czym ten świat stoi lub jak głęboko się stoczył. ludziom potrzeba takiego kubła z zawartością zmrożoną, co by cucił porządnie. dzięki za komentarz i odwiedziny. pozdrawiam :-)
gabriel p. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten finis to tak ma być, chciałem się wymądrzyć i użyłem łaciny ;-))) cieszę się, że wiersz trafił w gusta. pozdrawiam :-)
gabriel p. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smutna, ale prawdziwa i często spotykana. muzą były blogi młodzieży, można się przestraszyć, co te dzieciaki tam wypisują. dzięki za odwiedziny i refleksje :-)) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 bardzo ciekawe, J. serdecznie
gabriel p. Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny i komentarz :-) również serdecznie =)
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny i komentarz :-) również serdecznie =) chwil kilka mgłą spowite oczu drgnienie nocą pokryte lodem i soplem z dachu o nie wiedziałam ujrzyj to z dachu(;
Rekomendowane odpowiedzi