Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 krzyżówką bywa niejedna rozwiązać poprawnie nie będzie w chmur jedna choroba wzmaga drugą i wiesz wszystko nim słowo się rzekło na ręce z burknięciem dedykację składam wam co było to było ucałuj noc ze mną
Agata_Lebek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne zakończenie
bestia be Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 choroba wzmaga drugą i wiesz wszystko nim słowo się rzekło na ręce z burknięciem dedykację składam wam co było to było ucałuj noc ze mną to mi się podoba jednak nie mogę zrozumieć 1 strofy , więc Judytko wybacz może mam za mały zakres wiedzy serdecznie i cieplutko be
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 ucałuj noc ze mną wieloznacznie pojęcie "nocy" w zestawieniu z rodziną, brzmi b. wymownie serdecznie pozdrawiam Judyt- Krysia
Fly Elika Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 co było to było - czy to nie powinno być kursywą :) Judytko ? - tak jakoś lata coś mnie koło ucha :))) ciekawie to zrobiłaś,choć styl ten przymruża i cały czas strajkuje jednak to trudne, banały też tak mogą być przez sie traktowane, a szkoda to widać i słychać serdecznie ;
Pan_Biały Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 ciężko wchodzi mi ten wiersz i gdybym nie znał tytułu, oj nie skumałbym czaczy pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładne zakończenie dzięki Agatko, że zechciałaś wpaść i okiem zahaczyć, J. serdecznie i ciepło dziękuję
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie - być może tak(...) być może(...), jednak w takiej mierze opisałam powyższe zagadnienie, trochę od innej strony, J. serdecznie i cieplutko Tobie bestyjko urocza
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem Panie Biały- cieszę się z obecności, bo on do łatwych nie należy bynajmniej, dopiero teraz Wam- czytelnicy odpisuję, pod wierchołkiem, J. serdecznie i cieplutko, moc wiary i miłości
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu, tak bym w zyciu nie zinterpretowała Ty to masz zmysł(: obawiałam się ciut tego owego, ale teraz rozjaśniłaś, J. płoniaście
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie- nie powinno być- a dlaczego? Fly banały? nie bardzo zrozumiałam Twoje słowo pod wierszem, styl - strajkuje? całkiem nie mam pojęcia o czy mówiłaś(...) jeśli dałabyś radę wyjaśnić to wielkie dzięki z góry,J. wzajemnie
Fly Elika Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Judytko sorki, za niezrozumiałe Teraz musiałabym na nowo komentować wierszyk Twój -zretrospektyzować ;) - ponieważ taka poezja bywa ulotna nawet z tytułem serdecznie pozdrawiam
Judyt Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mm..przyjdź na spokojnie, jeśli chęć wszystko jest ulotne J. serdecznie, dziękuję za ponowne odwiedziny
Rekomendowane odpowiedzi