cynamonowe_papierosy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 uwielbiam krzyczeć do środka tylko tak mi wychodzi zazwyczaj jestem pięknie usmiechnięty pięknie rozpromieniony pieprzoną nadzieją dzisiaj kochanie uwierzyłem w list od amor - ka nie pytaj ciągle czy cię lubię owszem lubię kawę, herbatę i papierosy i sen nad ranem z budzeniem o szóstej bo miedzy piątą a szóstą śniłeś mi się taki jak w listopadzie 2008
bestia be Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 bardzo dobry wiersz gdyż zaciekawia serdecznie be
cynamonowe_papierosy Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o! dzięki. a może coś by zmienić? nie?.. dlatego tu wrzuciłem :D
HAYQ Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 wiersz zaciekawia nie tylko treścią, ale i tym, że "kochanie" mówi on... do niego. Niby nic takiego, ale z drugiej strony nie wiemy o kogo chodzi. O kochanka, czy może syna? Ot i zagwozdka :) Fajne, pozdrawiam.
cynamonowe_papierosy Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozostawię to do rozkminki ;)
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 ja odczytuję ten wiersz jako odtrutkę na nieszczęśliwą miłość, J. serdecznie cynamonku
Rekomendowane odpowiedzi