katarzyna Wróblewska Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 blask moich spojrzen oplatam moje serce umieram w tragedii w szalenstwie twego cienia jestem chwila zamyslenia nie potrafie cie odnalzec i nie jestem taka jaka bylam porywam nadzieje z każdej sekundy zwątpienia urywam skrawki.. okrywam się szatą znikam.. jak dusza skarcona wiatrem... ognistym zamykam usta by poczuć pocałunki niewiernych w miłości, melodie szeptane .. nastaje noc czarów i jedności jeśli stanę między słońcem a piorunem krwawym będę czuła twoje westchnienia w męczarniach uśpienia ...
Ireneusz Ziętek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Poprawienie literówek powinno rozwiązać problemy tego wymownego i pięknego utworu . Gratuluję pomysłu i kolorytu . Ja niestety mam nieco inne zabarwienia jako tło moich tworów . Obserwuję bacznie w U. Pozdrowienia.
Intarsja Lumiere Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Temat dość ciekawie przedstawiony, warsztat troszkę kuleje, raczej nie buduje się słupków z pojedyńczych wyrazów. To jest tylko mój punkt widzenia i autorka może się ze mną zgodzić, acz nie musi :)
Ireneusz Ziętek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 czytam ... czytam .... pozdrawiam Irek
Rekomendowane odpowiedzi