Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Judytko - wiersz choć krótki to jednak trudny . A dlaczego trudny - bo nie każdy potrafi odpowiedzieć na postawione pytanie ... a zwłaszcza ci którzy stoją po drugiej stronie tego co nazywamy wiarą . Podoba mi się ta odległość - odległość która jest zarazem taka bliska . Tak więc reasumując - mi wiersz przypadł . pozd. hmm...pewnie masz rację Waldemarze- dziękuję za przybycie, czasem jest daleka, wydaje się być daleka, dla tych też o których wspominasz, J. serdecznie
Fly Elika Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 przeczytałam z zainteresowaniem i z komentarzami, brzmi owa świętość bardzo wiarygodnie serdecznie
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm..Fly jej się nie da tutaj przedstawić udowodnić,tak czarno na zielonym tylko, J. wzajemnie i dziękuję za odwiedziny
Ireneusz Ziętek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 V poklonach zustavam taky ... Mam parę pasji w życiu w tym największą czeską i tak od czasu do czasu sobie i muzom coś przełożę ... Pozdrowienia .... Irek
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tu mam całą Ciebie... raz zaskoczysz... innym razem... Słowa świętość... przenigdy nie skojarzyłabym z odległością... nawet tą... jakąś... Byłam... zostawiam styczniowe, ale jednak ciepłe pozdrowienie... :)
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Irku dziękuję Ci serdecznie- szczególnie o tej pasji, jest ona ważna w życiu i dobrze jakąś mieć, Fajnie, cieszę się z obecności Twej, może jesteś świetnym tłumaczem- jak ja czegoś nie będę potrafiła to Ty jesteś(; J.(:zmęczona ale również ciepło
Judyt Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tu mam całą Ciebie... raz zaskoczysz... innym razem... Słowa świętość... przenigdy nie skojarzyłabym z odległością... nawet tą... jakąś... Byłam... zostawiam styczniowe, ale jednak ciepłe pozdrowienie... :) styczniowe- dziękuję serdecznie Natko, ja ze stycznia więc tym bardziej mi miło, cieszę się, że coś przypadło, J. ciepło i radośnie dziękuję za obecność(: i że uważnie czytasz to i owo
Ireneusz Ziętek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ciekawe ,że tylko nocami popisać mogę z wenami ... I.
Judyt Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe, że w tramwaju lub na polu pustym się coś pojawia i wtedy zapisuje się w trawie na kolanie lub w przelocie, J. (: dziękuję Irku za odwiedzinki
Rekomendowane odpowiedzi