Mirosław_Butrym Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pragnienie to za mało, by stwierdzić świadomie; wiedzieć to na pewno, że miłość prawdy domem, - może słowa czystej mądrości soczyste, sprawią, że przeniknę uczuciem zmysłowym, przyjaźni życiem czystym, do piękna istoty. Wzlotem jest wzajemność uczuć wyzwolonych, a doznanie jej pędem; pokusą tajemnic, żeby dłońmi cenić, kiedy patrzy rozum, by przepasać pamięć, ciepła szarfą siły. Chciałbym uchwycić piękna cud zaklęty, w kraterze szczęścia śpiącym łakomej namiętności. Świeżości chciałbym poczuć delikatne tchnienie, zrodzone przebudzeniem prawdziwej czułości.
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Bardzo mi się spodobał liryzm i rym - lubię czytać takie wiersze i pisać próbuję :) serdecznie
pathe Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pragnienie to za mało, by stwierdzić świadomie; ostatnio miałam podobne przemyślenia, dlatego utwor jest mi bliski
Mirosław_Butrym Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie życzę owocnych wyników serdecznie w pisaniu liryki i dzięki za pochwałę. Pozdrawiam.
Mirosław_Butrym Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że w gust trafiłem, że mój utwór jest Ci bliski, czuję motywacji siłę... Dziękuję i pozdrawiam.
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wróciłam tu poczytać :)) tak mnie ten nastrój liryczny pragnienia wszedł w uszko , też tak chciałabym Mirosłąwie żyć i doznać szczęścia tego czarujesz pięknym słowem ... i wrócę tu poczytać jeszcze :))
Nata_Kruk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Weszłam tu dla tytułu, bo jest świetny... w samej treści wiersza jest kilka miłych dla ucha fragmentów, ale jako całość... wydaje mi się nieco przegadany. Serdecznie pozdrawiam... :)
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 ładnie o tym złączeniu serca- w puencie, rozumu i czynów, mnie się a dzikość nawet spodobała, J. serdecznie
Mirosław_Butrym Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie życzę miłych powrotów i pogody ducha ;) Pozdr.
Mirosław_Butrym Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ocenę, fajnie, że tytuł i kilka fragmentów było miłych dla ucha, szkoda, że nie całość, może następnym razem trafię bardziej w gust. Pozdr.
Mirosław_Butrym Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Starałem się żeby wiersz wyglądał dobrze, ważny jest efekt, cieszę się, że pointa spodobała się, dzięki za pozytywną ocenę. Pozdr.
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Świeżości chciałbym poczuć delikatne tchnienie, zrodzone przebudzeniem prawdziwej czułości. jakże to prawdziwe ludzkie pragnienie :) serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Pan_Biały Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 górnolotność czuć w nozdrzach ale swój urok wiersz ma pozdrawiam r
Mirosław_Butrym Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ocenę. Pozdr.
Mirosław_Butrym Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ocenę. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi