bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miłe co napisałaś ba tego imienia nigdy nie zapomnę Ziemia i niebo uśmiech i płacz Elwira to miłość stworzona z fal Serdecznie i cieplutko bestia
Elwiraaa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 "Ziemia i niebo uśmiech i płacz Elwira to miłość stworzona z fal" Wzruszyłeś mnie ;) Pozdrawiam serdecznie Elwira
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miło kiedyś napisałem tekst piosenki do muzyki i tak mi utkwił w pamięci tutaj go okroiłem, gdyż poezja, czy inna forma literacka ma swój wymiar. Jednak dzieki za ponowne wdepnięcie ba już Cię lubię miła istotko, a co tam, czy zawsze w tym orgu ma być ponuro i posępnie. Życie jest krótkie, więc trzeba się cieszyć Powodzenia życzę i twórczej weny szacun, jak pisze Pablo be
Elwiraaa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgadzam się życie jest zbyt cenne i łatwo można je stracić (coś o tym wiem) dlatego po kilku chwilach smutku zapanował czas radości i niech tak zostanie ;) Pozdrawiam Elwira
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to zagadka teraz ' kiedyś' powiadasz :)). Zauważyłam, że Cię tu poznano :), ale skąd wiedzieć kiedy tu bywałeś wcześniej i pod jakim nickiem. Może coś więcej o sobie powiesz. Domysł jakiś mam - ciekawe czy się mylę jaki miałeś kiedyś nick. Pamiętam te duże peszące mnie litery przy moim nicku, ale, ale było miło :)) Dziękuję za życzenia i wzajemnie wszystkiego naj naj najlepszego. I tobie dużo zdrowia na nowy rok życzę. serdecznie :)
Koval_ZNowin Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 pointa zagrała mi na dwa sposoby. Przyjaźń z samotnością i samotność w przyjaźni:) pozdrawiam serdecznie
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to zagadka teraz ' kiedyś' powiadasz :)). Zauważyłam, że Cię tu poznano :), ale skąd wiedzieć kiedy tu bywałeś wcześniej i pod jakim nickiem. Może coś więcej o sobie powiesz. Domysł jakiś mam - ciekawe czy się mylę jaki miałeś kiedyś nick. Pamiętam te duże peszące mnie litery przy moim nicku, ale, ale było miło :)) Dziękuję za życzenia i wzajemnie wszystkiego naj naj najlepszego. I tobie dużo zdrowia na nowy rok życzę. serdecznie :) No widzisz FLY bystra istotko ale na ,, be" zostaję ze wzajemnością be
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kovalu za odwiedziny i tony pointy na dwa np saksofony etiudy oraz za poświecenie czasu serdecznie be aha mam pytanie do Ciebie czy te Nowiny to Wielkie koło Gorzowa WLKP.
Wilcza Jagoda Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładnie teraz GRA!!!! buźka bestyjo ma!!!! Jagoda!! Ps, chobcia, mylę jeszcze znaki i z b na wytłuszczenie :(
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 No no Jagódko posłucham Twojego głosu, jak przeczytałem to wszystko teraz chyba już gra jak harfa Muzy. Buźka za pomoc i poświęcenie , tak cennego czasu, LUBIĘ CIĘ Waleczna!!! serdecznie i ciepło be
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jagódko , a może ostatni wers ,, by o przyjaźni rozmawiać" tak sobie myślę wtedy nie byłoby na końcu dwóch czasowników jakoś mnie drażnią chociaż są w innej formie czasu może jeszcze ktoś pomoże WALECZNA lub ,, chce o przyjaźni rozmawiać" i widzisz już sam się gubię w tych literach:):):):) szacuneczek
Wilcza Jagoda Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 mogą być czasownikowe, ale jeszce nie zauważlm pózną porą i O o przyjażni PRAGNIE ROZMAWIAĆ albo O PRZYJAŻNI ZE MNĄ ROZMAWIA :))))) 'i' zlikwiduj pa do za kilka dnia, wybywam słodkich snów i dni
bestia be Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jagódko też tam myślałem, gdyż te 2 samogłoski się gryzły i te czasowniki co ja bym bez Ciebie zrobił? Szacuneczek WALECZNA
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 bardzo fajnie bestyjko o tych wartościach najważniejszych jak przyjaźń, rozmowa i ciepło, J. serdecznie
bestia be Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje Judytko za miły komentarz oraz odwiedziny serdecznie be
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 piękny i wzruszający wiersz ...bardzo rozumiem peela, nawet nie wiesz jak bardzo...samotność w pokoju pragnie z przyjaźnią rozmawiać tak sobie czytam zakończenie przypomniał mi się refren piosenki I. Jarockiej pt. "Wymyśliłam cię" "dobrze wiem, co oznacza samotność. osobny dzień, osobna noc, gdy samotność dokuczy zbyt mocno, niech dzieje się, co chce... co chce" życzę peelowi otwarcia się na przyjacielskie rozmowy z innymi samotnymi, to jak balsam działa na bolące blizny ... po tej jedynej miłości, która w sercu pozostała :))))))) serdecznie i ciepło - Krysia
bestia be Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dzięki Krysiu za życzenia w komentarzu , jak i czas, który mi poświęciłaś i ciekawy tekst ale niestety nie znam tej piosenki, ale posłucham serdecznie i cieplutko be
Rekomendowane odpowiedzi