wanesa_ciska Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Czuję sie lalką na sznurku którą wiatr potrąca targa ciałem wykrzywia twarz szarga włosy grymas jest uśmiechem i tak zrobię swoje
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 gra- teatr- człowiek =odwieczne pytania, tylko, że ten człowiek jeszcze ma wolę i może decydować, o czym się zapomina, jak ta ' lalka na sznurkach', J. serdecznie
hmmm Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 [quote]Jestem lalką na sznurku wiatr potrąca szarga wykrzywiam twarz uśmiechem z uśmiechem robię swoje Ot, tak mi się zmieniło Twój wiersz.
wanesa_ciska Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasami ,pozwalamy na to by ktoś inny za nas decydował ,,właśnie ,,lepiej sie w porę ocknąć ...pozdrawiam
wanesa_ciska Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, tak mi się zmieniło Twój wiersz. Dzięki ,ale pozwól że zostanę przy Swojej wersji , bardziej oddaję moję zamyslenie ,,,,moim zdaniem pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 i tak trzymaj. Pozdrawiam-Jola :)))
hmmm Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozwalam ;-) Tu na szczęście nie ma albo-albo. Może być i to i to. Pozdrawiam, hmmm
wanesa_ciska Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie po to powstał taki tekścik wszak ,, pozdrawiam Jolu
bestia be Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 fajna ta miniaturka jednak mam 1 ale? ,, targa włosy, szarga włosy" te powtórzenie się gryzie jako zbędna tz wata ale cóż takie moje spostrzeżenie serdecznie i ciepło be----------- i tak zrobisz swoje:):):):)
wanesa_ciska Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na szybko zmienione ,,,sprawdzę póżniej ,,,dzięki
Pan_Biały Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przez te pauzy się rozlewa wiersz nim gałki oczne przeskoczą niżej nie wiem o czym wyżej było spójności nadać wersom za tytuł + pozdrawiam r
wanesa_ciska Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przez te pauzy się rozlewa wiersz nim gałki oczne przeskoczą niżej nie wiem o czym wyżej było spójności nadać wersom za tytuł + pozdrawiam r dzięki ,,czyli tylko tytuł przeczytałeś mhm dobre i to dzięki Panie B
Rekomendowane odpowiedzi