Fly Elika Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 jesteś tutaj jak to miło nienachalnie a zalotnie kontakt mamy ciepły słowny nie muszę już na Słońce porywać się z motyką brakowało mi takich dni w spokoju balastu jasnego zniecierpliwień natury męskiej i przyjaznej ciepło i oto stanęłam w progu cieniu dębów i buków zasłuchana w ich mowę leśna arena cicho szumi że przejdę na drugą stronę
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 bardzo romantyczny jak i ten na dole, pomyślałabym na Twoim miejscu nad całością odautorską,chociaż fragmenty są wskazane czasem, ale mogą także przysłaniać, mnie lepiej się czyta bez nich, J. serdecznie
Fly Elika Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) serdecznie
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) serdecznie zmieniłaś Fly, znaczy się środek teraz( czcionka)(: J. znaczy to Twoje było- Autorskie?
Fly Elika Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 mój JudytKo czterowers :)) ja nie mam zwyczaju wklejania tutaj nie swoich bez kursywy, a z kursywą nie swoją bardzo rzadko chociaż dziwnym trafem częściej znajduję co siedzą mi w komputerze :)) zanim moje tu przyjdą:) taka też prawda
Zbyszek_Dwa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Poczułem ten las zwłaszcza jesienny tam jest duch całkiem miły Z przyjemnością się czyta Elika Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Zbyszku za komentarz i czytanie :)) Duch odwagi - zapowiedź - przenośnia na zmiany stagnacji i czegoś u siebie w nowym roku - może wreszcie :)) serdecznie i pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 byłem czytałem pozdrawiam r
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odniosłam nawet podobne wrażenie :) dobrej nocy
Wilcza Jagoda Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odniosłam nawet podobne wrażenie :) dobrej nocy to dziwne bo i ja też a swoją drogą tak piszesz ślicznie o lesie, że wilCZYCĘ pociągłoDO SWOICH sznuruję dróżką zasypaną sniegiem , jest tak pięknie w lesie, GDY IEDĘ BRZEGIEM ECHO SŁÓW NIE NIESIE BO ŚPI POD ŚNIEGU PIERZYNĄ cicho, spokojnie, leśniczóWka czeka, może upoluję WILKA? wybywam na dni kilka
Fly Elika Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dzięki Wilczyco za słowa miłe przy lesie :)) oj żebyś nie złapała rzeczywiście wilka a swoją drogą to strasznie się czuję zagubiona jak widzę duże litery - czy to jakiś kod ?? naprawdę nie umiem odczytać - tego może bardziej zwiewnie poproszę ;-)
Rekomendowane odpowiedzi