Wiolanta Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Rozgryzłam gorzką pestkę Tego przesłodkiego owocu. Jadłam z niebywałą ochotą A sok spływał mi po brodzie. Gorycz przerwała misterium Teraz będę musiała od Ciebie Odejść.
Joanna_Janina Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 "Teraz będę musiała od Ciebie Odejść." ???????????? Dlaczego? Pozdrawiam Janina
Wiolanta Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 odejść , bo już nie jest dobrze . jest gorzko , czyli to już nie jest miłość .
Intarsja Lumiere Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo ciekawy, mi brakuje jednak wyjaśnienia, jak ktoś przede mną słusznie zauważył, dlaczego?
wanesa_ciska Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 czasami jak za dużo tej słodyczy ,,robi się mdło ,,,gorycz sama wypływa ,,,czyli czas na rozstanie ,,,inaczej juz sie nie da....pozdrawiam
Wiolanta Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 wydaje mi się że jest wyjaśnienie odejścia , przecież słowa : "gorycz przerwała misterium"pokazują że to już nie to . jakby w domyśle jest że nie wytrzymam bez czystej słodyczy . . . coś w tym rodzaju ; ) może jakieś sugestie na zmianę, dodatkowy wers ?
Intarsja Lumiere Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, mi brakuje wersu z pointą :)
Rekomendowane odpowiedzi