Koval_ZNowin Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 czekamy znużeni jak na gotującą się wodę w bardziej odwodnionej rzeczywistości to już tyle dni jak czajnik nie ma ucha teraz wiem że potrzebne i niepotrzebnie zemściłem gdy było gorące wiesz gdy będzie ciepło spotkamy się wtedy będą już nowe nowe sprawy nowe linie autobusowe tego uczy się od nowa jak co roku jazdy na łyżwach ty taka sama ciekawe czy zauważę dychę wydaną na fryzjera serca nie zepniesz
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pierwszym wersie drugiej zwrotki literóweczka, czy mi się wydaje ? Ale tak całościowo to bardzo mi się... Pozdr.
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pierwszym wersie drugiej zwrotki literóweczka, czy mi się wydaje ? Ale tak całościowo to bardzo mi się... Pozdr. o jeden klawisz za dużo:) pozdrawiam serdecznie
bestia be Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ciekawy i jnteresujący wiersz tyle o ile serdecznie be
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również pozdrawiam
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 bardzo dajnie, szczegolnie trafia to ucho, J. serdecznie i gratuluję
teresa943 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 serca nie zepniesz ciekawie tu u Ciebie :) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Koval_ZNowin Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ucho do ucha:) pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe serce? pozdrawiam serdecznie:)
Judyt Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ucho do ucha:) pozdrawiam ucho do ucha serce do serca dłonie do rączki zaplątą się w dwie obrączki(; J.
Rekomendowane odpowiedzi