bestia be Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 przez ludzi zatapiam się w otchłań gwiazd już nie istnieję na ziemi bezkresy mnie przytuliły osamotniony lecz uśmiechnięty nie widzę przemocy świata gwiezdne wrota nie chcą przepuścić więc jak mizantrop muszę tu trwać większość ideałów zniszczonych w człowieka wiara przestała istnieć jestem bo tylko jestem jeszcze jestem i tak miażdżąca podła przegrana
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z troska umieściłeś myśl Horacego miedzy psem a wilkiem,,ale tak jest ,,,myślę że... właśnie tu znaleźlismy się! Do zamyslenia! Mądrze! SERDECZNOŚCI! Ania
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 wciąż u Ciebie smutno bestio ale znów pięknie pozdrawiam Grażyna
bestia be Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z troska umieściłeś myśl Horacego miedzy psem a wilkiem,,ale tak jest ,,,myślę że... właśnie tu znaleźlismy się! Do zamyslenia! Mądrze! SERDECZNOŚCI! Ania Witaj Alunko dziękuję za wizytę i komentarz, co do Horacego to masz rację serdecznie i ciepło be
bestia be Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Smutno mówisz czasami tak bywa ale cóż ponura pora za oknem:):), dziękuję za odwiedziny i wpis serdecznie i cieplutko, bo mróz na dworze be
Magda_Tara Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 ładnie poetycko potoczyście podoba się, bestio :))
bestia be Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję Magdaleno za sympatyczny komentarz Ty zawsze potrafiłaś pocieszyć Miło Cię gościć w moich skromnych progach i jestem szczęśliwy, że się odezwałaś Życzę Ci w Nowym Roku sukcesów na literackiej niwie i wszystkiego co naj naj serdecznie be
Magda_Tara Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję Magdaleno za sympatyczny komentarz Ty zawsze potrafiłaś pocieszyć Miło Cię gościć w moich skromnych progach i jestem szczęśliwy, że się odezwałaś Życzę Ci w Nowym Roku sukcesów na literackiej niwie i wszystkiego co naj naj serdecznie be i ja Tobie również :D :*
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję Magdaleno za sympatyczny komentarz Ty zawsze potrafiłaś pocieszyć Miło Cię gościć w moich skromnych progach i jestem szczęśliwy, że się odezwałaś Życzę Ci w Nowym Roku sukcesów na literackiej niwie i wszystkiego co naj naj serdecznie be i ja Tobie również :D :* Jak Magdzie się podoba, to coś w nim musi być :) Dobrej nocy :))
Magda_Tara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jest! albowiem Magda nie umi tak ptakiem wzlecieć na skrzydłach poezji umie za to - o rzeczach pisać - tych 15 metrów przed nią :D o duchowości nie umi - bowiem duch dla Magdy to miłość, a o miłości to ona pisze...wiadomo jak ;D Magda, ogólnie rzecz ujmując, w cielesność się otula! ;D i o tym rozprawia! a bestia o duchu umie! i to się podoba mi! pozdrawiam Bestię Ową i Agatę także zrówno! :)))))))))))))))
Agata_Lebek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jest! albowiem Magda nie umi tak ptakiem wzlecieć na skrzydłach poezji umie za to - o rzeczach pisać - tych 15 metrów przed nią :D o duchowości nie umi - bowiem duch dla Magdy to miłość, a o miłości to ona pisze...wiadomo jak ;D Magda, ogólnie rzecz ujmując, w cielesność się otula! ;D i o tym rozprawia! a bestia o duchu umie! i to się podoba mi! pozdrawiam Bestię Ową i Agatę także zrówno! :))))))))))))))) Nie wiem jak wcześniej mogłam zaczynać dzień bez Ciebie ;) To jest dla mnie nie lada zAgadka :))
Magda_Tara Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) ja też nie wiem :D :*
bestia be Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja Tobie również :D :* Jak Magdzie się podoba, to coś w nim musi być :) Dziękuję Agato za odwiedziny oraz komentarz, miłego dnia życzę be Dobrej nocy :))
bestia be Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jest! albowiem Magda nie umi tak ptakiem wzlecieć na skrzydłach poezji umie za to - o rzeczach pisać - tych 15 metrów przed nią :D o duchowości nie umi - bowiem duch dla Magdy to miłość, a o miłości to ona pisze...wiadomo jak ;D Magda, ogólnie rzecz ujmując, w cielesność się otula! ;D i o tym rozprawia! a bestia o duchu umie! i to się podoba mi! pozdrawiam Bestię Ową i Agatę także zrówno! Dziękuję Magdaleno za ponowne wdepnięcie, Twoje komentarze są dla mnie zawsze zagadkowe.. cielesność, miłość za wiele jak nas mój umysł i jeszcze 15 m zawsze piszesz w rytm filozofii serdecznie i ciepło be :)))))))))))))))
Pablo_Pikaso Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 uśmiech... a więc znak, że coś jednak da się oswoić :) szacun Paweł
bestia be Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może poskromić pewnie tak, dzięki za sympatyczny komentarz:):):):):) szacun
Rekomendowane odpowiedzi