Wilcza Jagoda Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oootak Franko z Zeta, potokiem popłynęły łezki z oczu jagody wilczej, nie dziwota to? :)))))
Wilcza Jagoda Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wielce szanowny panie Stefanie, bardzo liczy się u mnie pańskie zdanie i plus przez pana dany, będzie głęboko pod serduchem zachowany słoneczka i radości Jagoda życzy bez wilka :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Fajno jest Jagodo, pisz. CCC.
Wilcza Jagoda Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piszę więc dowcip :) Jak konsumować mężczyznę?" Facet w galarecie..... Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony: facet przed konsumpcją ma być wymoczony. Można go doprawić szczyptą pikanterii, żeby nie był mdławy, (lecz bez fanaberii ...) Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta. Kiedy zdjąć go z ognia? - wie każda kobieta. Trzeba tu uważać moje drogie panie, bardzo niekorzystne jest "przegotowanie". A ... i jeszcze jedno (niech mi każda wierzy), źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży .. . "Po myśliwsku" smakuje, gdy masz chęć polować, a "po prowansalsku", gdy chcesz go całować, " na słodko" zbyt nudzi, "na ostro" zbyt brudzi, "w sosie słodko - kwaśnym" najczęściej marudzi .. Nie próbujcie jednak w zalewie octowej, bo go nabawicie w mig frustracji nowej. Gdy za dużo octu jest w waszej miłości, jest to zagrożeniem dla jego męskości. A więc dochodzimy do ciekawej puenty, że najlepszy facet jest leciutko "ścięty". Dodajemy więc szczyptę żelatyny i spożywamy go "na sztywno", lecz bez sztywnej miny :-))) (wyczytane, wydarte z netu :)) więc, radości Stefanie :)))) ptakczar.blogspot.com/
Rekomendowane odpowiedzi