aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 pomieszało się słone i słodkie wtopiły się w lód ciepłe ręce nie czuję smaku nie czuję dotyku smakiem minionych świąt szukam wsparcia od zarania Wielkości teraz może wiem że nie dotrwam tak jak chciałam i planowałam Jeden planuje nasze poszukiwane Jeden wie czy dotrwamy wiemy że jak uwierzymy doczekamy
krzysztof marek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 hm. jeśli coś się pomieszało dobrze jest zatrzymać się, popatrzeć: wstecz, do przodu, na boki, i w Niebo... zdefiniować, nazwać jaki jest stan. wtedy "uwierzymy doczekamy"... spokojny, ciepły, mądry i refleksyjny wiersz Aniu. pozdrawiam bardzo serdecznie :)))
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 piękna refleksja Aniu, każdy się zmaga, J. serdecznie(:
bestia be Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Cześć Alunko miło Cię widzieć i wszystkiego naj w Nowym Roku dalej się tutaj męczysz Pisarko! Brakowało mi Twojego nicku i Twoich przemyśleń serdecznie i ciepło be
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra alunko, przemyślenia, przemyśleniami a wiersz wierszem sorki że pogrzebię :)))) zdrówka i tej zielonej co tli się w naszych oczach cmoook ANIU!!! trzymaj się i wierz!!!!
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 h**p://www.youtube.com/watch?v=MEFvJk-vEEI&feature=related dla Ani
Baba_Izba Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Stenia ciachnęła dobrze, teraz jak naniesiesz poprawki, wiersz będzie mocniej przemawiał, niż obecnie. Serdecznie pozdrawiam - baba
Pan_Biały Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 taki w Twoim klimacie do zastanowienia pozdrawiam r
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie! I za ciepłą refleksję! Serdeczności ! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż dziękuje baaardzo! Uściski! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jaaaaaaaaaak miło że jesteś!!! Aż mnie zatkało kto to wrócił! Cieszy mnie bardzo Twoja obecność! Serdecznego NAJ... z Nowym Rokiem ! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra alunko, przemyślenia, przemyśleniami a wiersz wierszem sorki że pogrzebię :)))) zdrówka i tej zielonej co tli się w naszych oczach cmoook ANIU!!! trzymaj się i wierz!!!! Dzięki Kochana Stasieńko za,,,i za ! Lecę poprawiać! PS. Trzymaj i to mocno! Usciskuję! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to ja dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=BoPWxomo_s4 Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dobrze mieć Takiego czytelnika jak Ty Droga Babo! Juz pędzę zmieniać! Uściskuje ! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak dobrze mieć Takiego czytelnika jak Ty Droga Babo! Juz pędzę zmieniać! Uściskuje ! Ania
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje ,że czytasz moje,,,! Pozdrawiam! Ania
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to ja dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=BoPWxomo_s4 Ania o dziękuję pięknie, niepotrzebnie...(: nic nie rozumiem zamyśliłam się szczególnie nad wróbelkiem i ławką,ale fajne widoczki i poruszający głos tej pani w tle z chórkiem- jakby jej duszy oraz schody wśród drzew, J.(:serdecznie
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to ja dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=BoPWxomo_s4 Ania o dziękuję pięknie, niepotrzebnie...(: nic nie rozumiem zamyśliłam się szczególnie nad wróbelkiem i ławką,ale fajne widoczki i poruszający głos tej pani w tle z chórkiem- jakby jej duszy oraz schody wśród drzew, J.(:serdecznie Judytko ,,,padający śnieg przynosi właśnie prócz miłosci ----------takie krajobrazy! A.
Magda_Tara Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 poważne i smutne te przemyślenia ale wytrwasz, Aniu i dasz radę :* :))
aluna Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Droga Magdo za wsparcie ...! Serdecznie! Ania
Rekomendowane odpowiedzi