Judyt Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiesz później (-: , dziękuję Katerino Judyt :)) może tylko tyle, że moje wytwory leżą w kącie, J.
Fly Elika Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 świetnie to ujęłaś Agatko ''drobina światła maleńki kamień przyznanie się do obrazu ośnieżonych drzew i nieufności'' nad resztą się zastanawiam nie bardzo mogę pojać ach i tak sobie pomyślałam też za Judyt, szkoda że i moje w kącie od długiego już czasu a gdzie indziej rosna jak grzyby po deszczu :)))) serdecznie i pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiesz później (-: , dziękuję Katerino Judyt :)) może tylko tyle, że moje wytwory leżą w kącie, J. Nie, no tak nie może być ! :) Jak to mówią siedź w kącie, a znajdą Cię ;) Już nadrabiam zaległości ;) Tylko Fly jeszcze odpiszę..
Agata_Lebek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zastanawiam się jeszcze na zakończeniem: wywijamy orła w brylantach, ale mam obawy żeby nie przedobrzyć. Takie błyskotki zimowe ;) Lecę do Was w odwiedziny, jeszcze ranek nie tak blisko ;)))
Fly Elika Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 hmm :))) ciekawie, ciekawie to już mi coś zaczyna chyba i ćmi, jak się błyska orzeł na niebie błyskotek :)
Agata_Lebek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))
Magda_Tara Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że zainspirował Cię Madżiku Łomenku nowy wątek na Forum Dyskusyjnym i ... Staś. :)) nie znam wątku. to wątek zainspirował się mną sama się inspiruję :P :((
Agata_Lebek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę, że zainspirował Cię Madżiku Łomenku nowy wątek na Forum Dyskusyjnym i ... Staś. :)) nie znam wątku. to wątek zainspirował się mną sama się inspiruję :P :(( Już dostałam karę za te słowa ;) Nie chcieli mnie domownicy dopuścić do komputera ;) Najpierw bajerowali, że komuś się tu procesor zalał, ale nie mogłam uwierzyć i sama ukradkiem zerknęłam. I co ? Stwierdziłam okiem profesjonalisty z wykorzystaniem zegarmistrzowskiej lupy (nie mylić z dupą) że to była duża awaria nie tylko procesora, ale i twardego dysku - spalił się na tzw. tumoroł i znowu jestem niepoprawnie zainspirowana Twoją inspiracją Magdażeś !:D Migdałku :* :*
Magda_Tara Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiem wiem :D i Agaś, co by nie było! wszystko mi rób i tak Cię kocham! że polecę klasykiem Agasiem! (nie mylić z Adasiem - jakimkolwiek :) :*
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiem wiem :D i Agaś, co by nie było! wszystko mi rób i tak Cię kocham! że polecę klasykiem Agasiem! (nie mylić z Adasiem - jakimkolwiek :) :* :)))) Dać drobinę na Zetkę ? Może pod koniec tygodnia...
Magda_Tara Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne :)) twoje wszystkie na Z się nadajom! :)) :*
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 fajnie chcieć nie dużo jak te dzieci:) pozdrawiam serdecznie
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne :)) twoje wszystkie na Z się nadajom! :)) :* oj czaujesz czarujesz ;P do Was też przyjdę za jakiś czas ;)
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem mocno trzeba dorosnąć żeby znowu tak chcieć ;) a co Ci będę tłumaczyć, przecież sam wiesz. Dziękuję. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 A misiek tak jakoś. "drobina światła maleńki kamień przyznanie się do obrazów ośnieżonych drzew nieufności skrzy niepokojąco biżuteria rozgorączkowuje postrzeganie zataczam koło z jubilerem wywijamy orła w diamenty dla kontrastu sen dziecka o trawie" Pozdrawiam jak zwykle niezwykle serdecznie Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoja drobina też ładna Ksysiu ;) Fajnie, że jesteś. Bardzo sie cieszem :)) Pozdrówki z dzięksami.
bestia be Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Co po tylu komentarzach można powiedzieć? jedynie piekny obraz liryki serdecznie be
Agata_Lebek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję Bestio, tak my się tu ostatnio nagadali, ale nie wszystkie o wierszu były dlatego tak dużo ;) Serdecznie, no pewnie że serdecznie :))
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem mocno trzeba dorosnąć żeby znowu tak chcieć ;) a co Ci będę tłumaczyć, przecież sam wiesz. Dziękuję. Pozdrawiam. hm.... nie wiem ja po porostu chce ciągle bez dorastania:)
Agata_Lebek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem mocno trzeba dorosnąć żeby znowu tak chcieć ;) a co Ci będę tłumaczyć, przecież sam wiesz. Dziękuję. Pozdrawiam. hm.... nie wiem ja po porostu chce ciągle bez dorastania:) chcieć to móc :))
Rekomendowane odpowiedzi