Adrian_Poraj Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Bogowie nie umarli. Zmienili tylko jak mrówkolew postać i scenę misterium tremendum. Grają teraz co noc spektakl w teatrze archetypów. Czasem wyglądają na świat w masce projekcji, sprawdzając czy już pora zmienić repertuar.
Waldemar Talar Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Adrianie - ciekawy i odważny ten wiersz - a zwłaszcza fragment o Bogach którzy nie umierają ... pozd.
Adrian_Poraj Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dziękuję za poświęcenie czasu i komentarz. Również pozdrawiam :).
Pan_Biały Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 dobry Adrianie a "teatr archetypów" świetny pozdrawiam r
Adrian_Poraj Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dziękuję za uwagę i komentarz, cieszę się, że się spodobał. Pozdrawiam noworocznie :).
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 hmm..przeczytałam ze trzy razy, nie bardzo pojmuję nie bardzo mnie się podoba, J. serdecznie Adrianie
Adrian_Poraj Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Cóź, nie każdemu musi się podobać. Pozdrawiam ;).
Rachel_Grass Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 fajna refleksja, zapakowana średnio na jeża. ja też jestem za teatrem archetypów.
Adrian_Poraj Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dzięki za poświęcenie czasu i komentarz. Pozdrowienia :).
Rekomendowane odpowiedzi