marzenka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaczerwienione oczy i uśmiech na twarzy. Kochany! Przecież ty jesteś kompletnie zalany. Nie wierzę Twym obłudnym słowom Kiwam tylko już nad Tobą głową. Nie wierzę temu, co widzę, kochany, Bo po raz pierwszy jesteś zalany. Już Ciebie nie chcę, już nie potrzebuję. Z kimś, kto jest pijany Nie zadaję się- Kochany.
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No przynajmniej jasna sprawa, bez tych całych dąsów, cichych poranków, wieczornych bólów glowy. A mogło być tak pięknie... pzdr. bezet
Wuren Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Kochana! Taki wiersz? Czyś Ty pijana? Żeby jemu awanturę za popicie? Mówisz sama, że to pierwszy raz! W ogóle nie jest chyba kawał chama z niego, skoro jednak wrócił. No a wierzyć pijakowi? Ha! Udawaj, bo Cię rzuci i już "kocham Cię" nie powie! Kończąc proszę, żądam, błagam - nie pisz więcej takich wierszy Czy zbyt dużo JA wymagam? Chyba nie - Bezet był pierwszy :) Pozdrawiam Wuren
asher Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 biore sięz tego portala! tu dyskryminują pijących, a fe...piwa nie próbowaly czy co???
natalia Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 mnie się podobie :) naprawdę się uśmiałam ostatnia strofka najgorsza, ale i tak śmiesznie było :) pozdrawiam szyckich ata
Grzegorz Dydelf Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Żeby to było takie proste jak w Twoim wierszu. Spróbuj i Ty raz się upić. Narazieńko. gd
Rekomendowane odpowiedzi