anna_rebajn Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 a kiedy mi przyjdzie na świat całkiem inny otworzyć oczy z najszczerszym zdumieniem pozbieram w całość najdrobniejsze winy które pamiętam i o których nie wiem wszystkie zielenie niedojrzałych jabłek subtelność ciszy pod osłoną drzewa słowa rzucane by igrały z wiatrem choćby przez chwilę nim przyjdzie je zerwać nadzieję na więcej choć dałem tak mało spojrzenia co gasły jak stare latarnie jeszcze niepewność brak wiary nieśmiałość i uśmiech matki że nic nie na marne
HAYQ Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 jałć, a co to tu robi? Mmmmmmniam, pyszne, świetny tekst, rymy, a siooo z warsztatu. Pozdrawiam z szaconkiem :)
Magda_Tara Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 ładne mi drobiazgi :) HAYQ ma (wyjątkowo - w sensie że zdarza mu się) rację! sio z warsztatu! wyżej wyżej wyżej! piękne to, Poetko Jedna!(w sensie nie jedyna, ale w momencie czytu - tak!) buziak! Aniu :)
anna_rebajn Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 A wiecie, że usiadłam do tego wiersza zupełnie bez pomysłu, bo jakoś zabrakło mi ostatnio "weny"... Napisałam od ręki i dałam na warsztat, a tu miłe zaskoczenie :-)) Może rzeczywiście rzucę go na forum, to mnie tam bardziej skrytykują. Pozdrawiam ciepło. anna
Magda_Tara Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dawaj nie czekaj! :*
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 taki z doświadczeniem napisany z rutyną, która tu jest zaletą bardzo dojrzale pozdrawiam r
Baba_Izba Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Z drobiazgów składa się życie, to prawda! Są jednak istotne drobiazgi , których nie dostrzegają wszyscy, nie tyle się je widzi, co czuje. Piękny, dobry, ciepły wiersz. Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 piękny utwór, co tu gadać, J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi