Luna Mi Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Byłeś Chlorofilem moich wspomnień Siódmym punktem absurdu W ostatnim stadium spełnienia I choć to groteska To ból prawdziwy Jak nóż w plecach I but na piersiach Trzeba wstać, Życie brać Bez środków znieczulających W twarz, w serce, w aorty Dawki śmiertelne samotności Wdech Cisza Wydech I nic Ciągle jestem A jednak.
Marcin B Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ciężki mam orzech do zgryzienia. Bo mimo że niektóre fragmenty wybitnie mi nie leżą i noszą znamiona braku pomysłowości - wiersz tętni autentycznym bólem, przynajmniej ja go tak odczuwam. Przypadły mi do gustu dawki śmiertelne samotności. Pozdrawiam ;)
Judyt Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 brakuje istoty Najwyższej mam wrażenie do.. J. serdecznie
Pan_Biały Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 "Trzeba wstać, Życie brać" - ten fragment do kosza reszta jest niezła pozdrawiam r
Ruffle_puffle Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak bym to widział. Radziłbym nie sugerować się Wordem i nie wklejać z dużymi literami na początku każdego wersu. Dobrze, że autor postarał się o ten chlorofil czy siódmy punkt absurdu, które nie zniechęcają do lektury. Są całkiem pomysłowe. Na końcu nieco banalnie, choć jest autentyzm. To głównie ratuje ten tekst. Pozdrawiam.
Luna Mi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 dziękuję za wszystkie cenne "+" i "-"
Rekomendowane odpowiedzi