teresa943 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 grudniowa noc bez schronienia pod bielą chłodu drży odrzucona gdy mróz i śnieg potrzeba ciepła cichego wieczoru kołacze u drzwi klucz od wewnątrz na oścież otwiera zatrzaśnięte serca swoistym kodem
Pan_Biały Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, że rozwiązanie zagadki jest w tytule:)) zimo zwalczać ciepłem, a tęsknotę wystarczy przytulić by ogrzać pozdrawiam r
aluna Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wiersz ,,,wers po wersie ciekawie przenika w emocjami czytelnika! Serdecznie ! Ania
krzysztof marek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 oj kołacze... i to jak... nastrojowo i spokojnie. czyli cała Ty, poetko :))) Pozdrawiam serdecznie, Krysiu :)))))
Baba_Izba Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 W tytule nawiązanie do znanego "NIE LĘKAJCIE SIĘ"! Przeczytałam, już mi ciepło, cieplutko, przytulnie i świątecznie. Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 mmm...fajnie Teres, ja ostatnio widziałam w jakiejś restauracji dużo kluczy na ścianie większość z nich pradowpodonie pochodziło ze średniowiecza, i teraz i wtedy byli klucznicy i serc wiele, prosty wiersz w jakże prostym odczycie, nie mylić z prostolinijnym, J. serdecznie
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze, że rozwiązanie zagadki jest w tytule:)) zimo zwalczać ciepłem, a tęsknotę wystarczy przytulić by ogrzać pozdrawiam r Pięknie skomentowałeś :) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje emocje są moją radością :)) Dziękuję Aniu. Zdrówka i otuchy :)))))))) Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i widzisz, coś narobił? Zarumieniłam się jak pensjonarka :)))...ufff, dobrze, że jednak nie widzisz, bo pewnie byłby szkarłat :)))) Dziękuję Krzysiu. Pozdrawiam przedświątecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Izo, moja Ty kochana! Taki charakter świąt. Nikt nie powinien się lękać mrozu. Każdemu winniśmy odrobinę ciepła :)) Dziękuję. Cieplutko przewiątecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko, witaj! Twój komentarz świadczy o znajomości "szyfru". Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 ojeeeeej, Krysiu... dziękuję za ten wiersz :*
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dobrze, że ktoś od wewnątrz otworzył, bo to smutne, że ktoś marznie, zwłaszcza w takie noce ;) Bardzo mi się podoba wiersz, oddaje pięknie uczucia i zkłania na końcu do zamyślenia :)) Miło coś takiego poczytać w chłodne dni :)) Serdecznie pozdrawiam... :))
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, to ja dziękuję, że jesteś :)) Buźka!!!
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Mateuszu. Dawno Cię nie było, tym bardziej miło, że wpadłeś poczytać. Twoje zamyślenie moją radością. Mam nadzieję, że choć trochę cieplej, gdy za oknem mroźno... Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Niestety szkoła mnie wykańcza na tyle, że albo nie mam sił albo czasu na przeglądanie wierszy :( Ale teraz jest czas wolny, więc mam nadzieję, że zagoszczę tu na trochę dłużej ;) Oj zrobiło się cieplej od takiego wiersza :) Jak zawsze, pięknie piszesz :) Pozdrawiam :))
teresa943 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie także miło. Dziękuję Mateuszu, że jeszcze raz wpadłeś. Życzę radości świątecznej i odpoczynku :))
Pablo_Pikaso Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 wystarczy przekręcić klucz... w tę włściwą stronę ale Ty znasz kod Krysiu Ty możesz wszystko serdeczności Paweł
teresa943 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Pawle. Hehe...otwieram nawet obwarowane sejfy :))) jak czarownica...bez miotły za to z kodem :))) Miłego wieczoru :))) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi