Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 w nas ciepłe miejsce otwarte codzienną rozmową wino nie zdąży odetchnąć po oczekiwaniu w lenistwie odnajdziemy pod poduszką spóźnione święto snu zbyt wczesne przebudzenie po północy dzień nie umiera od tonięcia w bieli chroni drugie dno
HAYQ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 ciekawy wiersz, ino "to nięcie" bym wymienił na co insze. Niezgrabne jakieś. Reszta cymes. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 o rany, Krzysiek, jak lubię TAKIE twoje wiersze biorę go sobie i idę delektować się dzięki :D
kasiaballou Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiek; jest fajnie, ale zmieniłabym w poncie - patrz - masz poduszkę, wiadomo już oco cho, więc po co pościel? może wyciąć, zwłaszcza, że poszerzy Ci to zonę inter i ładnie nawiązuje do "nie umierania":od tonięcia w bieli chroni drugie dno - pozdrówki :) kaśka.
Pan_Biały Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Krzychu po męsku, trafnie, konkretnie, dobrze napisane pozdrowienia r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "To nięcie" niestety jest trudnowymienne, "to pieniem" tyż źle brzmi. Hm..... Dzięki za cymes. Pozdrawam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bierz co chcesz. Pozdrawiam Krzysiek
aluna Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Pozdrawiam na początku ! Bo kiedyś napisałam coś: ...miłośc nie kończy się nad ranem dopiero zaczyna............ Podoba się bardzo Krzysiu ! Uściski! Ania
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiek; jest fajnie, ale zmieniłabym w poncie - patrz - masz poduszkę, wiadomo już oco cho, więc po co pościel? może wyciąć, zwłaszcza, że poszerzy Ci to zonę inter i ładnie nawiązuje do "nie umierania":od tonięcia w bieli chroni drugie dno - pozdrówki :) kaśka. Dobre spostrzeżenie. Pomyślę o tej pościeli, w pościeli. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, taki wieczór, więc powstał konkretny tekst. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Aniu, Twój wiersz na pewno czytałem. Cieszy mnie, że podoba się Tobie moje wierszydełko. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
wanesa_ciska Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 no no musiał to niezły te-n wieczór być ,,jak taki pościelowy tekst powstał ..miłego ...
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owszem zły nie był ten wieczór, a tekst w barłogu napisany, więc pościelowy. ;) Ciepło pozdrawiam Krzysiek
Baba_Izba Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Podoba mi się; gdyby tak dać "pościel" do domysłu czytaczowi, zostawić tylko w puencie dwa ostatnie? Misiom "pościeli - bieli" cosik troszeczkę, za układnie. A jeśli zostawić, to może coś w rodzaju: "tonę w pościeli biel odgradza (ogranicza, osłania, łagodzi) drugie dno" Pod rozwagę i zmykam do kuchni, serdecznie pozdrawiam - baba
Krzysztof_Kurc Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę że ta pościel jednak nie na miejscu. Przełamując ośli upór wytnę ją. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Baba_Izba Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę że ta pościel jednak nie na miejscu. Przełamując ośli upór wytnę ją. Pozdrawiam ciepło Krzysiek Moim skromnym zdaniem, tak lepiej! Myślę, że to nie "ośli", tylko upór w wierności zamysłowi i własnym przekonaniom, a to się chwali! Kipi mi, pa, pa - baba
Judyt Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 fajnie- w nas...refleksyjnie, J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Judyto - Katarzyno, miłe "w nas". Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Judyt Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Judyto - Katarzyno, miłe "w nas". Pozdrawiam ciepło Krzysiek (: ahoj!apropo pięknie wyszedłeś na zdjęciu ze spotkań Autorskich ( o ile to byłeś Ty Krzysztofie...spostrzegłam, że coś tam się działo, ale już po czasie na hasło wejścia) pozdrawiam zacnie i ciepłoniaście J.
Rekomendowane odpowiedzi