Maciej_Satkiewicz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 zjadłbym dziś kobietę od stóp do słów na samą myśl pożera mnie głód (a później wykałaczką zbierałbym cząstki wspomnienia jabłek i małych nadgarstków bo ja jestem boakąszenia zachłannik tak się zwinąłem w zuchwały pytajnik?)
Magda_Tara Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 cud malina takie maleństwo! mniam :))))))))) aleś głodny, Chopie!
Pan_Biały Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 tak, intrygująca mini i znów przez kobitki, dla kobitek, o kobitkach, a niech tam należy im się czasem:)) pozdrawiam r
krzysztof marek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 czasem się należy, czasem nie... ale mini - przednie :) pozdrawiam serdecznie :)))
kasiaballou Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wywaliłabym "dziś", bo brzmi tak, jakbyś z natury przegryzał/"odżywiał się"... inaczej ;P he he he - dobre, nie powiem - udana mini. pozdrawiam kaśka :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 No zwala z nóg (stóp). ;P
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 ;) Bardzo dziękuję za odwiedziny i zapraszam do przeczytania kolejnych strofek :)
Magda_Tara Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeeeeeeeeetaaaaaaaaaaam nie podobuje się teraz! miniatura była mniam! a żeś rozwlekł i już wszystko jasne! zabierz sobie te zwrotki! jak żeś boa, to sprawa się rozwikłała, a tak było podniecająco-pytająco eeeeeeeetaaaaaaaaam - całe podniecenie w gwizdek! :(((((((
kasiaballou Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeeeeeeeeetaaaaaaaaaaam nie podobuje się teraz! miniatura była mniam! a żeś rozwlekł i już wszystko jasne! zabierz sobie te zwrotki! jak żeś boa, to sprawa się rozwikłała, a tak było podniecająco-pytająco eeeeeeeetaaaaaaaaam - całe podniecenie w gwizdek! :((((((( Madzik ma rację. :)
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ok, przecież strofki można bez problemu zabrać ; ja jeszcze sobie pomyślę, dzięki ;
Magda_Tara Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie za długo aby, bo stygniemy z Kaśką! :)))))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi