Koval_ZNowin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 gdy patrze palcem wskazującym na coś za twoim uchem bardziej wyostrzonym zmysłem wiem że to nie tylko włosy każdy ma swoje ukryte pieszczotliwie by przed snem układało poduszkę rano wstaje się świeższym bardziej czekoladowym i tam gdzie się wszystko kończy widać już myślałem nie da się tak zmrużyć żeby nie bolało smaczne było
pathe Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg wybacz;)
krzysztof marek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 powtórzę za notką z "W". poszkrabać za uszkiem... działa na wszystko!!! fajny wiersz. pozdrawiam serdecznie :)))
Fly Elika Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 pomysłowe i delikatne a czy wieloznaczne i jak ? autor wie bo u czytelnika to wychodzi jak dla każdego coś dobrego pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 jak dla mnie niepojęte takietam pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 wiesz co? uśmiecham się, bo mi się skojarzyło z piosenką braci Golec bodajże pt. "Słodycze"... serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi