Patryk_Nikodem Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 mam dość kiedy dzień rozpływa się w kosmosie świecą do nas stare dobre czasy które nigdy już nie wrócą nie chodzimy już w powietrzu nie trzymamy się za ręce zaciskając pięści zaciskam słowa kiedy o tym mówię na wyspie kokosowej mleko piją przecierając oczy aż tak głęboki może być ocean indygo jak relanium co noc mam tę halucynację sypiam na niebieskich piórach które kłują mnie do samych myśli
krzysztof marek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 "świecą do nas stare dobre czasy które nigdy już nie wrócą nie chodzimy już w powietrzu nie trzymamy się za ręce zaciskając pięści" idee utopił byt. upiorna walka o więcej i więcej... podoba mi się Twój wiersz. pozdrawiam serdecznie :)))
pathe Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 jak ja Cię Patryku lubię dawno nie miałam przyjemności czytać czegoś twojego:)
Agata_Lebek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale odleciany, tak jak lubię. Indygo jak relanium - boskie :)
Anna_Para Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Świetny wiersz! Kiedy takie czytam, zazdroszczę pomysłu! Ale jest to zazdrość jak najbardziej symparyczna! Pozdrawiam, Para :)
Patryk_Nikodem Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki i również pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciebie się tu nie spodziewałem i muszę przyznać, że też dawno Cię nie czytałem Pzdr
Patryk_Nikodem Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale odleciany, tak jak lubię. Indygo jak relanium - boskie :) Dziękuję, Pzdr
Patryk_Nikodem Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Pomysł może i dobry, ale wykonanie w porównaniu bije słabością po oczach :) Pzdr
zak stanisława Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i zakłuł aż do myśli.. piękne zakończenie:))) słoneczka NIko
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i zakłuł aż do myśli.. piękne zakończenie:))) słoneczka NIko To chyba coś się udało... Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 to COŚ, co się udało, to Twój wiersz :))) ściskam
Anna_Para Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Masz rację Patryku, za mało pochwaliłam! Wykonanie równie świetne, jak pomysł:) Para
Somewhat Damaged Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Najbardziej w Twoim wierszu zwróciłam uwagę na barwy. Granatowy, świecący kosmos, przezroczyste powietrze, kokosowa wyspa (a może jednak mleko?), indygo jak relanium, głęboki błękitny ocean, niebieskie pióra. Jasne, że sobie odczytelniczo dopowiadam ;), ale czytając tworzyłam w głowie taki właśnie obraz w kolorze blue ;) Jak filmowa scena albo zdjęcie przepuszczone przez niebieski filtr - to bardzo ciekawie dopełnia halucynogenny klimat treści. Fajna sprawa. Pozdrawiam :)
Patryk_Nikodem Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że tworzysz sobie taką wizualizację w kolorze. Moim zamierzeniem od zawsze jest, żeby moje teksty wywoływały u odbiorcy określone obrazy. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi