Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 czekaniem Cię czekam czekaniem Cię wołam czekaniem zakreślam coraz szersze koła na wodzie wołaniem Cię czekam wołaniem bez głosu bez głosu nawlekam minuty na włosku cieniutkim budzę się czekaniem zasypiam wołaniem obracam językiem imię ukochane jedyne
krzysztof marek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 ciekawie skonstruowałaś swój następny piękny wiersz, Aniu :) tęsknota z wersa na wers coraz śmielsza i odważniejsza. mimo że "bez głosu" nawlekasz "minuty na włosku"... bliski klimat, oj bliski. pozdrawiam ciepło Aniu :))))))) ps: znowu jestem pierwszy komentator. taki mój los widać :)))))
Ela_Ale Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Bardzo misterny, przez to wymowny. Pozdrawiam Elaale
teresa943 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zdążyłam za tym "śmigłym" panem, ale odczuwam podobnie jak Krzysiek...a może to wiersz o mnie? tylko skąd Ty to wiesz Aniu? podoba się oczywiście :))) serdeczności - Krysia
Marcin B Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Bardzo sprawnie napisany wiersz, jest w nim delikatność i subtelność. Podoba mi się, pozdrawiam ;)
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Krzysiu, myślałam, że mnie wyśmiejesz za romantyczną stylizację...jestem szczęściarą, skoro mnie oszczędzasz:) Pozdrawiam, TWA Para
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Elu, dzięki, że wpadłaś, pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Krysiu Tereso! Ale mi miło, wklejałam z duszą na ramieniu! Moje nocne pioseneczki tak były ganione jeszcze kilka miesięcy temu!!!! Cieszę się, że do mnie przywykliście! Pozdrawiam cieplutko Para:)
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Marcinie!!! Nawet nie wiesz, jak bardzo zostałeś tu wywołany do odpowiedzi:) Nie wiesz, i dobrze!!! Dzięki za ciepłe słowo! Pozdrawiam, Para :)
krzysztof marek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wniosek: nie myśl!!! nie myśl tylko pisz :) nie mam w sobie żadnego "skoro". jestem przyjaźnie nastawiony do świata, a do takich wierszy jak Twój - po stokroć ;)))) pozdrawiam serdecznie :)))))
Piotr_Płoszaj Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ciekawa konstrukcja wiersza i zgrabnie napisane. Pl-ka popada w romantyczny poplątaniec słów ;) miło się czytało ;) Pozdrawiam serdecznie, Piotr
Oxyvia Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Bardzo ładny brzmieniowo ten wiersz, dobry warsztat, piękna melodia słów. Pozdrawiam serdecznie.
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Piotrze! Dzięki serdeczne! Pierwszy raz u mnie, i tak ciepło ?! Pozdrawiam, Para :)
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Oxyvio: jest mi niezmiernie miło, że doceniasz brzmienie i warsztat!!! :) Uśmiecham się cieplutko! Para :)
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Krzysiu: No, ładnie, namawiasz koleżankę, żeby nie myślała!!! Dopieroż by było??? Strach pomyśleć!!! Całuski, Para :)
Magda_Tara Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 no, Para, dostałaś po...d, przetrwałaś! i jesteś - to zasada Tomka, może i skuteczna :( wiersz przepiękny, jak mógł się nie podobać kiedyś???????? nie wiem ale wiele rzeczy jest dla mnie nie do ogarnięcia tutaj ;)) buziak
Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ma klimat i pięknie płynie to czekanie jest nawet radosne Pozdrawiam Anno:)
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zbyszku, serdeczne dzięki za czytanie. Pozdrawiam radośnie, Para:)
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Nie wiem co jeszcze dodać, bo moi poprzednicy byli tak mili napisać to, co myślę o tym wierszu ;)) ale muszę napisać, bo czytam sobie już Twój wiersz z ósmy raz i jakoś zmusza mnie, żeby do niego wrócić. Może dlatego, że i ja czekam. Czekam wołaniem ("wołaniem bez głosu")... Cudownie subtelny, gratuluję. pozdrawiam, brida
Anna_Para Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Taro!!! Jesteś! Nie dostałam w d...coś Ty? Nie za ten wiersz! :)Mnie wszyscy kochają! Cha cha :) Para, cmoki! Dziękuję bardzo!
Rekomendowane odpowiedzi