aluna Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Przyszła zdzieliła mnie złotym batem aż gwiazdy spadły na ziemię. I wpadłam w sieć dziwnego widzenia. Na niebie rozśpiewały się kwiaty zakwiliło w klatce wesoło nie wiadomo co i po co świat oszalał nie było dnia i nocy
Fanaberka Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po co "przyszła"? Może zacząć ostro, bez ślamazarzenia:zdzieliła mnie złotym batem aż gwiazdy spadły na ziemię - ten fragment fajny, kojarzy się z deszczem meteorytów, ze złotym deszczem (ekhm;)i wpadłam w sieć dziwnego widzenia - to też ok jak dla mnie. Od tego fragmentu aż do końca - pospolite rozważania i stwierdzenia .
aluna Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po co "przyszła"? Może zacząć ostro, bez ślamazarzenia:zdzieliła mnie złotym batem aż gwiazdy spadły na ziemię - ten fragment fajny, kojarzy się z deszczem meteorytów, ze złotym deszczem (ekhm;)i wpadłam w sieć dziwnego widzenia - to też ok jak dla mnie. Od tego fragmentu aż do końca - pospolite rozważania i stwierdzenia . .! Dziękuje Fanaberko za czytania i za ...pisałam ten wiersz ..........łooooj dawniusienko, byłam ...i ...!Ale teraz z dystansu ...wiem ,że tak własnie było ! Obiecuje że popłynę ...i napiszę! Ania
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 "O miłości raz jeszcze" i znów to samo... Poza ostatnim wersem (choć też nie szaleńczo odkrywczym) to tylko gra z ogranymi motywami. Nie nie nie!
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twoje prawo wyboru i oceny! Pozdrawiam!
dzie_wuszka Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I, 4-5 i II,1 do wspólnej przeróbki, bo jakoś tak jęczy marudnie. cosia odwersalikowić i ok według mnie Pozdrówki :)
janusz_pyzinski Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Alunko,jeśli zamienisz COŚ na coś bardziej zmysłowego.to będzie ok,chociaż i z tym "cosiem" mogę kupić,bo"świat oszalał i nie było nocy" pozdrawiam cieplutko
dzie_wuszka Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja bym nie rusząła cosia, tylko zapisał go normalnie, po co mu wersaliki
Norman_N. Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 świat oszalał i nie było nocy to mi nie gra z całością może raczej nie było dnia tylko noce albo jeśli aż tak oszalał to może - było słońce i noce Tytuł winien być zdecydowanie inny bo ten psuje całą zabawę :)
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I, 4-5 i II,1 do wspólnej przeróbki, bo jakoś tak jęczy marudnie. cosia odwersalikowić i ok według mnie Pozdrówki :) Cosia nie ma! Dziękuje za wnikliwe! Pozdrówki! Ania
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Januszu za czytanie...coś tam pozmieniałam! Pozdrawiam! Ania
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A szkoda,bo każda miłość jest inna ,,,ta prawdziwa dopiero daje że "szalejemy"! Dzięki za czytanie! Zdrówka!
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Gdyby jeszcze uda, chyba że ta klatka? Dobre. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dzięki...bardzo! Pozdrawiam!
LadyC Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Niestety na nie. Po co jeszcze raz? I to tak samo jak tysiące razy?
zak stanisława Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
aluna Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Stasieńko! Powodzenia! Ania
dzie_wuszka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 ja bym zostawiła cosia, to on daje taki wykrzyknik, tylko nie wersalikami zapisanego natomiast te miejsca, które mi się nie podobają, nadal mi się nie podobają, niepotrzebnie przepoetyzowują wiersz
aluna Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga dzie-wuszko za śledzenie toku przeróbki! Chętnie poproszę o pomoc Ciebie! Zaproponuj ...bo sama widzisz ,ze tyle propozycji przeróbek ,,,ze nie utkam! Caluski! Ania
dzie_wuszka Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Droga dzie-wuszko za śledzenie toku przeróbki! Chętnie poproszę o pomoc Ciebie! Zaproponuj ...bo sama widzisz ,ze tyle propozycji przeróbek ,,,ze nie utkam! Caluski! Ania Aniu, staram się unikać poprawiania cudzych wierszy, obawiam się, że narzuciłabym 'swojość', zgłaszam więc tylko, co mi się podoba, a co nie i dlaczego. to, co z tym zrobi Autor, to już autorska jego sprawa. równie dobrze może nie zrobić nic, jeśli tak czuje :)
Rekomendowane odpowiedzi