Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie ja tutaj jestem nie moje rozwahnięcia dekapitacja załatwia wiele auto- piętrzy trudności nie ja jestem kesonicznie przyswajam dźwięki obłędnik szuka równoważników z prawej na lewą niekontrolowanie na trzy na dwa byle pion sonicznie nie ja ścięgna i stawy - te potrafią wiele na bruk na piach pod suche igliwie albo chociażby określić miękkości cierpkich miętówek chowanych pod język te potrafią wiele
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no to żeś Pan zapętlił :) ale mi to leży... moderator wkońcu też moze mieć wsoje odbicia :) Tera
Kosiarka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Doskonały rytmicznie, tematycznie pewnie też, ale troche trzeba posiedzieć, żeby dopowiedzieć sobie ideologię. Nie jest to bynajmniej wada tego wiersza, ale chyba należy do tych z górnej półki (oby nie stał się półkownikiem).W pierwszym czytaniu ciężko pojąć, w drugim wiadomo o co chodzi, w trzecim można delektować się słowami. Pozdrawiam Monika S
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 obłędnik szuka równoważników - życzę udanych poszukiwań, bardzo nierownoważna ta akrobacja i uważaj Pan na poetę Taliba... ps. o tak miętówki potrafią
izabela walter Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 trzecia najbardziej. pozostałe za bardzo technobełkocą, brak im lekkości. ale ogólnie ciekawe. tak, trzecia bardzo się podoba. pozdrawiam.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "technobełkocą" - z tym, że bełkocą, mogę się zgodzić, ale techno? Niepojęte...
izabela walter Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tylko taki zwrot, wydawało się że ogólnorozumialny. jeśli wprawiłam w osłupienie - przepraszam, nie to było celem. pozdrawiam. serdecznie. ;-)
Witold Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dopiero co wyjaśniano mi, że Pan pisząc zakłada taki cudzysłów dystansu i momentami kpiny, że pożałowałem moich gapowatych poprzednich wpisów - a tutaj mam wiersz, który jest dla mnie "normalnie" wierszem, na pierwszym planie. Trudno. Kupuję w dosłowności tekstu; jako piosenkę przenicowanego; podoba mi się, nic nie poradzę. Pozdrawiam.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest "normalny" jak najbardziej, ale... niech Pan może poszpera jeszcze troszkę, o ile oczywiście czas i chęci pozwalają:) Nawiasem mówiąc, to nie zauważyłem żadnych "gapowatych" wpisów. I kto tak wyjaśnia? Hmmmm Pozdr.
Jola Zielińska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie Pan a jednak, kesonicznie dotarło. ale recytować to..?język w gipsie :)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie można kojarzyć peela z autorem. Wbrew oczekiwaniom dekapitacji nie będzie. Polecam Koran w oryginale. A miało być o ścięgnach i stawach. Porażka!
Dora Leguska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zdecydowanie nie podoba mi się Panie Mirku. Przedobrzony jakiś. Brzmi mi fałszywie..no ale się odważyłam. Pozdrawiam,inne Pana Wiersze bardzo do mnie trafiają.
Dora Leguska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no przyznam: "na bruk na piach pod suche igliwie albo chociażby określić miękkości cierpkich miętówek chowanych pod język" trafia we mnie. Zmysłowe jest:) [sub]Tekst był edytowany przez Dora Leguska dnia 02-09-2004 07:22.[/sub]
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mirku - wygląda mi to na część portretu lub wpatrzenie w lustro zwrócone w przeciwną stronę - taki ... nie ja MN
Rekomendowane odpowiedzi