pathe Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 o tej porze każdy coś robi ja też wymyślam równania zmieniające grawitację naszych ciał spadam z sufitu prosto na twój brzuch lecę boleśnie i szybko długo się przeglądałam w twojej soczewce w nocy paląca nagrzana teraz. gwarantuję siedem lat nieszczęścia
Pan_Biały Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 lustra nie kłamią lustra dają to czego się boimy lustra prześladują i węszą w oczach taka miniaturka z mojej strony się nawinęła pozdrawiam aha, intrygująca mini
egzegeta Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pathe dobre to TO, tylko ja zmieniłbym tytuł na np. wisząca lampa będzie ona i będzie o lampie:)) aha, z 3. wersu wtedy trza wyrzucić "naszych" pozdrawiam
pathe Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pathe dobre to TO, tylko ja zmieniłbym tytuł na np. wisząca lampa będzie ona i będzie o lampie:)) aha, z 3. wersu wtedy trza wyrzucić "naszych" pozdrawiam tak sądzisz hmm no nie wiem żyrandol jest bardziej dostojny i ma mnóstwo szkiełek a lampy kupuje się w ikei;)
Baba_Izba Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ale żyradol, to "on", ja pomyślałam, że to o żarówce. Fajniutki pomysł. Pozdrawiam - baba
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 lecę boleśnie ? jak można boleśnie lecieć ? słaby absurd wiersz niby prosto napisany ale ciężko zabrać coś dla siebie ja tym razem nie zabieram i ta kropka przy puencie po co to hm dziwna maniera łamania interpunkcji czekam na coś innego / uszanowanie t /
krzysztof marek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 a ja zabieram. wyrazisty Twój wiersz, niebanalny. lubię takie. pozdrawiam serdecznie :)))
pathe Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wcześnie wstajesz czy późno zasypiasz?
Rekomendowane odpowiedzi