Anna_Para Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 i poniosło mnie nad bezradność uniosłam się ponad słowem unoszę głowę i patrzę unissono gotowe w uniesieniu ramion i powiek unosi się nad podłogą blejtram słów i skojarzeń snów surrealnie baśniowe skrzypi bajka w kominie nocy skrzypek uniósł ją w sferę błogą rama ciszy unosi puch unieś mnie kolorowo
krzysztof marek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 nie ukryję: po przeczytaniu chcę unieść !!! pięknie, Aniu. pozdrawiam ciepluśko :))))
Pan_Biały Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 bardzo dobry na początek dnia "skrzypi bajka w kominie nocy" jako wisienka na torcie:) pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 daj pary, Para! Ty! i bezradność! AKURAT! buziak nie smuć, zacznij uwodzić! a umisz! widziałam u eg! :* :D
zak stanisława Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ANIUUUU!!!!! cudownie, zabieram cmook
Baba_Izba Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, bardzo płynny, liryczny, lekki wiersz, podoba się, jedynie zastanowiłabym się nadunoszeniem; nie za często? Domyślam się, że to celowy zabieg? Serdeczności - baba
Anna_Para Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Babo kochana Izbo!!! Mialo wypaść w każdym wersie, z różnych źródeł frazeologii, bo to "unissono". Pozdrawiam, Para:(
Anna_Para Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Stanisławo : cieszę się, że zabierasz i cmokasz! Lubię taaaak! Pozdrawiam cieplutko, Para :)
Anna_Para Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Taro!!! Jesteś niedyskretna!!!Pozdrawiam i dzięki za wiarę we mnie i moją sztukę uwodzenia! Noż ja i uwodzenie!!! Zlituj się, ja umiem tylko beczeć, że nie umiem uwodzić! Gdybym ja umiała!!! Całuski! Para
Anna_Para Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Bardzo dziękuję Panu Białemu za "wisienkę na torcie"! Pozdrawiam cieplutko, Para
Anna_Para Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Krzysiu, cieszę się, że nowy wierszyk Ci się także podoba. TWA na zawsze??? Cmok, za chęci uniesienia mnie...Para
Baba_Izba Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Aniu, trochę się domyślałam tegoale b. dziękuję za wyjśnienie. Cmok - baba
Magda_Tara Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. etam! niedyskretna :) tak, z czytania wiem - podobało mi się :D umiesz, oj Para, wiesz, jak umiesz! mniam! gdybym ja była....ale nie jestem! :(((((((((
Anna_Para Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Taruniu! Proszę mnie nie uwodzić! Jeden już to zrobił, i do dzisiaj żałuje!!! A to już tyle lat!!!
teresa943 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 no i uwiodłaś mnie właśnie tym "unissono", ech, szkoda, że nie jestem...ale nie jestem, więc uniosę zamiast Ciebie, Twój wiersz do ula :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D proś, proś! :*
aluna Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 No to zagrałas Anno ,,,na naszych uczuciach ,świetnie! Usciskuję ! Ania
Anna_Para Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dziękuję Alunko! To wielki komplement dla poetki - amatorki, że gra na uczuciach! Pozdrawiam, Para
Rekomendowane odpowiedzi