Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Do Administracji i Forumowiczów.

igoria

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem i mam wątpliwości, czy jako osoba zbanowana na koncie "kasiaballou", mogę używać mojego drugiego konta "igoria".
Mam wrażenie, że tak, że mogę, ale jeśli jest mimo wszystko inaczej i naruszyłam regulamin portalu - proszę o wybaczenie i o uświadomienie mnie w tym względzie.
Do momentu odpowiedzi Administracji, wstrzymam się od zamieszczania postów na forum - i bardzo proszę o uwzględnienie mojej w tym względzie niewiedzy.

Zwracam się też do Administracji o usunięcie wszystkich postów z obu moich kont, których treść może w jakiś sposób obrażać/urażać innych uczestników portalu, proszę też o usunięcie wpisów innych użytkowników tego forum, których treść uwłacza mnie i narusza moja dobra osobiste.
W tym miejscu zastrzegam sobie prawo do zachowania anonimowości, na którą pozwala mi regulamin tego portalu, przez min. możliwość posługiwania się nickami.
Nie wyrażam zgody, aby Administracja udostępniała komukolwiek, powtarzam - komukolwiek moich danych, nr. IP itp.

Powyższa prośba jest spowodowana groźbami, jakie mają miejsce pod moim adresem - jestem daleka od mnożenia nieporozumień i tym wnioskiem o kasację ew.kontrowersyjnych i źle rozumianych/postrzeganych/odbieranych wypowiedzi chcę ukrócić bezsensowną krucjatę i oczyścić atmosferę dla ogólnej poprawy zony tego forum.
Tworzenie tzw.teczek i nieoficjalnych "archiwów winy" postrzegam, jako działania patologiczne i antyspołeczne i nie chcę mieć w tym udziału - nie chcę też dostarczać argumentów osobom, które takie działania mogą praktykować.

Osoby, które czują jakikolwiek dyskomfort, związany z dyskusjami i komentarzami, jakie zamieszczałam na łamach portalu - proszę o wybaczenie.

kasiaballou vel igoria

Bardzo ładnie. Choć 90% powinna być skierowana bezpośrednio do administracji, a nie pisana tutaj na forum. Natomiast nie widzę niczego złego w zapisywaniu sobie stron i wypowiedzi innych (pejoratywne, nawiązujące do PRLu określenie "tworzenie teczek"). Człowiek musi być odpowiedzialny i jeśli coś mówi/pisze to nie może mieć potem pretensji, że ktoś to zapamięta i przypomni za jakiś czas. C'est la vie.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie znam osoby pn. kasiaballou vel igoria, ale przerzucanie odpowiedzialności za wyartykułowane słowa, TYLKO na właściciela tych słów, a nie na dziko nie zadowolonych i negatywnie aktywnych Odbiorców, pachnie brzydko.

Jeśli wypowiem słowa, np: "Nie jestem do końca przekonany, że JP2 tak dużo wniósł do odczuwania ludzi na naszej planecie.", to mogę się spodziewać różnych, agresywnych ataków, których JA będę winien, a nie sprawcy tych ataków.

Czy muszę kogokolwiek przepraszać za to, że moje słowa spowodowały czyjąkolwiek AGRESJĘ?!

Chore? czy tylko Polskie?
( używając "Polskie" narażam się tzw. Narodowcom, i z tego powodu powinienem być winien, że jak mnie namierzą - to pobiją, ew. ze skutkiem śmiertelnym?!).

Czy naraziłem się komuś ukrytemu pn. "a. mrozinski", jako osobie prywatnej, czy też Adminowi?

Tak, ja czuję dyskomfort, ponieważ nazwała mnie Pani oszustem w powodu udziału w pracach nad regulaminem (wątek, który sama Pani skasowała, bo najwidoczniej się Pani opamiętała.).

Ale, powiedzmy, że po starej znajomości oleję to ...

Jeżeli Pani czuje się pokrzywdzona, proszę może napisać do Międzynarodowego Trybunału Sprawiedliwości w Hadze?

To bardziej konstruktywne, niż obrzucanie ludzi błotem ...

Nie znam osoby pn. kasiaballou vel igoria, ale przerzucanie odpowiedzialności za wyartykułowane słowa, TYLKO na właściciela tych słów, a nie na dziko nie zadowolonych i negatywnie aktywnych Odbiorców, pachnie brzydko.

Jeśli wypowiem słowa, np: "Nie jestem do końca przekonany, że JP2 tak dużo wniósł do odczuwania ludzi na naszej planecie.", to mogę się spodziewać różnych, agresywnych ataków, których JA będę winien, a nie sprawcy tych ataków.

Czy muszę kogokolwiek przepraszać za to, że moje słowa spowodowały czyjąkolwiek AGRESJĘ?!

Chore? czy tylko Polskie?
( używając "Polskie" narażam się tzw. Narodowcom, i z tego powodu powinienem być winien, że jak mnie namierzą - to pobiją, ew. ze skutkiem śmiertelnym?!).

Czy naraziłem się komuś ukrytemu pn. "a. mrozinski", jako osobie prywatnej, czy też Adminowi?

Jeśli podpisywanie się nazwiskiem jest "ukrywaniem się" to doprawdy nie wiem co by nim nie było. Podanie od razu PESELU, daty narodzin i adresu?

Chore jest kwestionowanie faktu, że każdy odpowiada za swoje czyny i słowa. Na tej elementarnej zasadzie zbudowany jest cały porządek prawny i społeczny.