Majbrok Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz tak dobrze oddaje stan szukającego Człowieka. Dziękuję!
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 właśnie Marysiu, dlaczego?
Maria... Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmm nie wiem czy pytanie jest do mnie, ale raczej tak:), dlaczego to napisałam? Dlaczego o tym a nie, o czym innym? To trudne pytanie, za bardzo ogólne i dla mnie dziwne, napisałam po prostu i nie ma, co dalej się na ten temat rozwodzić...... Zachęcam do dalszych wypowiedzi [sub]Tekst był edytowany przez Maria... dnia 29-08-2004 20:15.[/sub]
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 - to moja wina, to mój brak precyzji w pytaniu. Skąd Marysiu to pytanie, chodzi mi o to, że zwykle pytanie czymś jest prowokowane, np. okolicznościami... Przepraszam już nie pytam ale dziękuję za to pytanie, które Ty postawiłaś.
Ewa Tyc Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja jestem tez na tak:) bardzo skondensowana wypowiedz ale takie właśnie lubie. Troche dosadne, ale daje do myślenia
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 całosc bardzo zgrabna, choc osobiscie wole jednak formy bardziej rozbudowane.... moze sprobowac by odpwiedziec?.. Pozdrawiam Agata
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Powiem tak - i dla mnie za krótko. Dobrze, ale za któtko. Catalina
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Głęboko. Jedyne, co można zmienić/zamienić to tytuł. A.
Rekomendowane odpowiedzi