aluna Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 tak bije mocno nie mogę zatrzymać palpitacji przeżyć usłyszałam nowe niespotykane skowronka śpiewanie dobrze narodziić się dobra na nowo w kręgu przyjaciół przy kawce poprawię od zaraz zaległe i bliskie niech tylko zabije mocno serce dzwonu
Liryczny_Łobuz Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Och Aniu - toż ja chciałem zaprosić Cię "na kawkę' - a Ty od razu - palpitacje! Ale, że reanimacja mi nie obca - ZAPRASZAM! To może na wiosnę - gdy będzie już słychać "skowronka śpiewanie"? Do "zobaczenia" lub zobaczenia - M.
aluna Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och ty Liryczny...! Na pewno...zaproszenie przyjęte! Ciepluśko! Ania
Liryczny_Łobuz Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Fajnie - już się umawiam z dziewczynami na następny rok! Ale przecież - mało czasu - kurka wodna - mało czasu! 2012 - się zbliża !!! Dobrejnocki! - M.
Pan_Biały Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 komu bije dzwon? - to Hemingway tytuł dla peelki wymyślił:) dobrze Aniu r
Judyt Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 przeczytalam i o zlotej chmurze też, J. serdeczni...e
aluna Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam Jydytko ,że dopiero dzusiaj odpowiadam , ale wszystko wiesz....1 Całuski! Ania
Rekomendowane odpowiedzi