Fly Elika Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Piszą się pióra znakomicie co nowsze w świecie skrytsze. Dorzuć coś jeszcze z życia przekazem do stylu, formy, widoku a wnet zapomnisz co wiedziałeś. Dobrze, o czym to właściwie pisałeś? Bo a nuż za rogiem coś cię spotka lub schwyta?Na codzień nie wiadomo czego się już trzymać. Mamy problem z wnioskiem puenta też nie chce wynikać. Tkwimy, gdy nie umiemy dobrze tańczyć. Baletki bez satynowych tasiemek nie chcą się trzymać nietancerek. Każdy niech tańczy jak umie, postara się tylko odszukać odpowiednich oddziałów na wydziale w melodyce. Jakie ma być to życie ?
Judyt Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 przeczytałam Fly..J. serdecznie o tyle ile sił aktualnie
Judyt Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 przeczytałam Fly..J. serdecznie o tyle ile sił aktualnie
Fly Elika Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za wgląd, dobrze i za takie czytanie można czytać , nie zawsze chcąc coś wpisać :)) dzięki Judyt pozdrawiam
Judyt Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za wgląd, dobrze i za takie czytanie można czytać , nie zawsze chcąc coś wpisać :)) dzięki Judyt pozdrawiam ja i wpisuję ślad, J.serd.
Fly Elika Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za wgląd, dobrze i za takie czytanie można czytać , nie zawsze chcąc coś wpisać :)) dzięki Judyt pozdrawiam ja i wpisuję ślad, J.serd. widzę Judyt :)
6 kilo Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 życie ma być piękne! ale z dawką tęsknoty, i z kobietami, oraz z nadzieją, że one będą, pobudzająco piszesz Fly, tonę w tym pisaniu, i nie szukam koła ratunkowego, o nie, jacek.
Fly Elika Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Ooo dzięki Jacku :) Miło mi za komentarz i wizytę w kolejnym wierszu. Co ci mogę odpowiedzieć, że podobnie - tylko płeć inną ująć , jedną, dwie ... ile? To jest taki 'sobie' wiersz, bardziej chodzi tu o człowieka w sensie filozoficznym od strony nieregularności i przyzwyczajeń :)
6 kilo Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 a nieregularność bywa czasami źródłem nieziemskich przecież podniet, między ludźmi zresztą, jacek a nawet Filemon, czasami, jak TA, siła nieodparta, tak akurat zechce.
Fly Elika Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 chcieć to podobno móc, u kobiet powiedzmy :), to nieodparta bywa też siła :)) Pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 o tej zasadzie przekonywał nas przed laty niejaki Murphy w swojej POTĘDZE PODŚWIADOMOŚCI, ja też jestem o tym przeświadczony, ale cała ta podświadomość w kontaktach z kobietami zamienia się po prostu w duży znak zapytania, i niby każdy o tym wie, ale niektórzy potrafią łudzić się czekając na cud, ja nie tylko w niego wierzę /w tego całego CUDA/, ale nawet w marzeniach już go doznałem, tylko że jest on dla mnie dalej tak daleko jak na początku, i chociaż pukam zaklęciami wszelakimi, nikt mi nie otwiera, gdybym wiedział gdzie są te zamknięte drzwi to bym może wszedł z nimi do środka, ale jak o tym myslę serwując sobie taką projekcję zdarzeń, to zaraz uświadamiam sobie, że przecież jestem nieśmiały bardzo, jacel vel Filemon
Fly Elika Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Podświadomość może być rozwijana i 'wzbogacana' o takie doświadczenia, jak tutaj mają miejsce, czyli zdarzają się. Wtedy niewiadomo co jest podswiadomością a rozwinięciem podświadomości o nowy obraz, który jest możliwy. Dotyka sfery niewidzialnej a przypuszczeniowej- możliwej lub nie jak znak zapytania. Należy uważać, albo nauczyć się nie zważać. ;)) I jedno i drugie niełatwe. Tak sądzę. Pozdrawiam Jacku.
6 kilo Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 żebym ja miał dostęp do podświadomości pewnej kobiety, to bym ją przekonał /podświadomość/, że jestem fajny gość, ale nie mam, faktycznie to nie mam nic i zaden MURPHY mi nie pomoże, tak czuję, jacek, też Cię pozdrawiam ciepło,j.
Fly Elika Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi