M._Krzywak Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 po prostu z jeziora tafli przebija się wodnikowy skarb muszli śpiew przy blasku księżyca, z pamięci recytowany wers w plecaku skrzat, butelka wódki i kozi ser a my idziemy w las, idziemy w góry cień po prostu z włosów rozłożymy materac i pieśni zagra czas na moment wystraszony jeleń zastygnie w pozie jak wiesz w pośpiechu miast tylko się umiera nie pytaj, czy chcę, po prostu bierz kochana moja, w tym ścisku tak szybko się dzieje dzień-noc jak w kalejdoskopie w ręku dzieciaka kochana, przestraszyłem się, że już umieramy że to jest koniec szybszy niż winda w bloku legenda owija nas w swe siwe włosy, palce jak sęki drzew już nie drżyj od historii, przytul się, jest ciepło, bierz jeden łyk za to, że tramwaj został daleko drugi za to, że jeszcze trzeci jest
Magda_Tara Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 po prostu poezja prozowa, proza poetycka to, coś, co lubię najbardziej a mnie się podoba i ten tramwaj nawet może sobie jeździć wte i wewte obrazami poleciałeś, Michale K., że daj boże zdrowie pięknie się czyta a w Warsztacie wesoło :))))))))) czy nie powinno być: "się dzieje"? ("ę" ?)
Adrian_Poraj Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Po prostu ładny wiersz ;). Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 obrazy przewijają się jak na filmie, to ciepły, cichy wiersz ,taki kóry pragnie się aby go czytano do poduszki. cmook MIchale
M._Krzywak Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to dobrze :) Gorzej, że zostałem złapany za... ogonek ;) Dzięki wielkie!
M._Krzywak Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki ogromne.
M._Krzywak Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozmawiałem z Jackiem :)
Rekomendowane odpowiedzi