Adrian_Poraj Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Wieczór zapadał, kiedy nad rzeką anioł lecący z nieba aleją zderzył się nagle z małym śmigłowcem. Cicho spadając niczym kometa kosił skrzydłami liście na wierzbach, kiedy dotykał wody piórami, w jakimś szpitalu rodził się liryk.
Szymon Wędrowny Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Bardzo ciekawy utwór! Zaskakujący, z nutą humoru.
Adrian_Poraj Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Dzięki za przeczytanie. Nawet nie wierzyłem, że może się komuś spodobać. Pozdrawiam ;).
M._Krzywak Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 może: "lecący z nieba aleją"? Jeżeli to nie będzie zbyt krótkie - całkiem przyjemny wiersz. Pozdrawiam.
Adrian_Poraj Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 ,,lecący z nieba" może być , ale anioł musi zostać ;). Dziękuję za podpowiedź panie Michale i pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtargnąłem ze skalpelem ale i bez tego było ciekawie pozdrawiam r
Adrian_Poraj Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Dziękuję za wtargnięcie, nawet ze skalpelem ;-). Pozdrawiam.
pathe Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 ten końcowy liryk to też tnie
Adrian_Poraj Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Choć nie wiem co ,,tnie", to jednak pozdrawiam ;).
teresa943 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 wierszyk bardzo liryczny i subtelny jak cicha muzyka, jak szum strumyka i tchnienie wietrzyka...lubię takie klimaty serdecznie pozdrawiam - Krystyna
Adrian_Poraj Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Dziękuję za przeczytanie i komentarz. Pozdrawiam ;).
Rekomendowane odpowiedzi