Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 zmieniają kolejność uczuć i porę kolacji na późniejszą słabość zawsze dadzą radę wywietrzyć cierpliwość jak ze starych ubrań wyrastają z nas
Koval_ZNowin Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 "zmieniają kolejność uczuć i porę kolacji" hm.... czyli tak jakby to najpierw jest po wszystkim a potem jest miło:) trafiło do to mnie pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 "zmieniają kolejność uczuć i porę kolacji" hm.... czyli tak jakby to najpierw jest po wszystkim a potem jest miło:) trafiło do to mnie pozdrawiam serdecznie:)
Magda_Tara Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 "puste gniazdo" ? spoko, spoko...wypełni się wnukami i znowu będzie wesoło. piękny wiersz kolejny :)))))
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 tak jak w myśl piosenki...: dzieckiem bożym jestem ja..tra la la..? (: tak mi się skojarzyło do wiersza może nie taki odblask powyższego w każdym razie dodałam takie widzenie J. płoniaście Krzysztof
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie też jest miło że trafiło. ;) Pozdrawiam Krzysieki
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Budda !!!! Ja lubię dzieci, ale cudze i krótko. ;) Moja osiemnastolatka wystarcza mi w zupełności. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawy odblask, takiego nie spodziewałem się. Pozdrawiam Krzysiek
aluna Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Trafia do czytelnika Krzysiu ,i to jak...! Pięknie! Pozdrawiam! Ania
Rekomendowane odpowiedzi