Espena_Sway Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 mężczyźnie, który rozpisywał się o punkcie, linii i płaszczyźnie Jesienne Murnau. Maluję piąty obraz na temat relacji ciepło - zimno. W kolorze wyglądają inaczej zastane ciała i urywane szepty. * Na drodze ludzie, a nam wciąż trafiają się puste muzea. * Odzywa się ciało. Wtedy jest uczta, cicha improwizacja. [październik 2009]
Aleks Kleks Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 strasznie zakręcony, przerasta mnie może gdybym wiedział kto to jest lub co to jest Murau
Espena_Sway Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Murau to miejscowość w Austrii. swego czasu mieszkali tam malarze ekspresjoniści [między innymi Wasilij Kandinsky i Gabriele Munter, o których jest tu mowa]. [przepraszam najmocniej, jednak literki zabrakło. chodzi o miejscowość Murnau w Niemczech. przed chwilą doczytałam, raz piszą tak, raz tak. a to w końcu zupełnie inne miejsca].
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Jak są ciała, jest fajnie. Dobrze się myśli ten wierszyk. Pozdrawiam. Stefan.
Espena_Sway Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to bywa fajnie, masz rację. wierszyk, jak wierszyk. ostatni z cyklu. pozdrawiam Karolina
Aleks Kleks Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 a więc Murnau, to wiele rozjaśnia
Agata_Lebek Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam. Pozdrawiam :)
Espena_Sway Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się :)
Espena_Sway Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytałam. Pozdrawiam :) dziękuję pozdrawiam Karolina
pathe Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 e nie wiem mnie nie zachwyca czasami lubię pomyśleć ale bez przesady żeby jeszcze łazić po wikipediach i biografiach malarzy;) to oczywiście głośna myśl Espenso bo do twojego warszatu wtracać się nie będę buźka
Espena_Sway Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za szczerość. to ostatni z cyklu, więc może być najgorszy :P. a do myślenia, to fakt, lubię w ten sposób zmuszać ;). pozdrawiam Karolina
Rekomendowane odpowiedzi