adolf Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 no ludzie tak wielu jest ponoć ateistów i lewaków, gdzie oni, gdzie :( nie ma ani jednego lewaka-właściciela sklepu buuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((( za daleko mi do stacji beznynowej a umnie wszystko pozamykane :PPPPPPPPPPPPPPPP
dzie_wuszka Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w Żegotach :]
M._Krzywak Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Phi, u nas nawet buda z kebabami była czynna...
adolf Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to już bezczelnosc :p !!! ja wiem ze wynajmuje mieszkanie na osiedlu emerytow wiec straxch tu byc bezboznikiem, ale nawet jednego nie mas :((((((((9 buuuuuuuuuuuuuuuuuuu a wwszystk otak daleko inne ;P Dodaje ze jestem w wawie, ale mi sie nie widzi jechać gdizekolwiiek ;((((((((((((((
f.isia Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to już bezczelnosc :p !!! ja wiem ze wynajmuje mieszkanie na osiedlu emerytow wiec straxch tu byc bezboznikiem, ale nawet jednego nie mas :((((((((9 buuuuuuuuuuuuuuuuuuu a wwszystk otak daleko inne ;P Dodaje ze jestem w wawie, ale mi sie nie widzi jechać gdizekolwiiek ;(((((((((((((( to zostaje tylko possać łapę ;)
Patryk_Nikodem Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to już bezczelnosc :p !!! ja wiem ze wynajmuje mieszkanie na osiedlu emerytow wiec straxch tu byc bezboznikiem, ale nawet jednego nie mas :((((((((9 buuuuuuuuuuuuuuuuuuu a wwszystk otak daleko inne ;P Dodaje ze jestem w wawie, ale mi sie nie widzi jechać gdizekolwiiek ;(((((((((((((( To jest demokracja, Panie. W wolnym kraju idziesz do sklepu kiedy chcesz. W demokratycznym decyduje o tym większość.
dzie_wuszka Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to już bezczelnosc :p !!! ja wiem ze wynajmuje mieszkanie na osiedlu emerytow wiec straxch tu byc bezboznikiem, ale nawet jednego nie mas :((((((((9 buuuuuuuuuuuuuuuuuuu a wwszystk otak daleko inne ;P Dodaje ze jestem w wawie, ale mi sie nie widzi jechać gdizekolwiiek ;(((((((((((((( To jest demokracja, Panie. W wolnym kraju idziesz do sklepu kiedy chcesz. W demokratycznym decyduje o tym większość. teraz też można iść do sklepu, kiedy się chce. tylko nie wiadomo, czy będzie otwarty ;)
Przemysł Ś-wiersz-cz Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze powiedziane. :D A tak w ogóle to dzień ten jest ustawowo wolny od pracy, poza tym panuje obecnie norma prawna (ustawa? rozporządzenie?) o pracy w tzw. "dni świąteczne". A większość lewackich ateistów korzysta z tego prawa. :P Także pozostaje tylko kombinować, kolego, kombinować... albo własny sklep otworzyć :P
adolf Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze powiedziane. :D A tak w ogóle to dzień ten jest ustawowo wolny od pracy, poza tym panuje obecnie norma prawna (ustawa? rozporządzenie?) o pracy w tzw. "dni świąteczne". A większość lewackich ateistów korzysta z tego prawa. :P Także pozostaje tylko kombinować, kolego, kombinować... albo własny sklep otworzyć :P cóz zostają tylko te przycmentarne precelki, achh albo automaty w przejściu podziemnych, chociaż nie pewnie katolicka młodzieżówka poodłączała je z prądu żeby nie pracowały w święto dla złych ludzi :((((((((( :P
adolf Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nienawidze tej ustawy
adolf Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 kto mieszka w warszwie koło rakowca, ma pelna lodowke i mi cos pozyczy.sprzeda.dajakodatek aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;P
M._Krzywak Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja na ten przykład jem gołąbki.
Agata_Lebek Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 mogę dać kartofle, chcesz?
Patryk_Nikodem Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiedziałeś przecież, że żyjesz w dyktaturze. Trzeba było się zaopatrzyć, dajmy na to w bułki i pasztet.
dzie_wuszka Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 o, ja dzisiaj tez gołąbki :] i piwo mam, gdyż u nas oba sklepy były czynne, a jakże :D
adolf Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 byłem wczoraj w skelpie ale nie kupiłem wszystkiego bo mi ktos przysiegal ze jest otwarty sklep ;P ;p ;p ;p ;p ale pamietajmy najwazniejsze to podejscie, wy sobie jedzcie golabki, cebule i inne, JA sie lacze w bolu z glodujacymi w afryce :P odkrywajac nieznane czesci ludzkiej psychiki i glebi :P
dzie_wuszka Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i sałatkę warzywną :]
Marlett Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 ..kiedy z głębi wydobywają się takty marsza :):)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 wczoraj od 12 do 21 wszystkie małe sklepy osiedlowe były otwarte oni nawet nie wiedzą co to są lewacy a bezbożnik to takie brzydkie słowo święto i żeby nie po kielonku i piweczku w gardle zasycha no nie za tych głodujących :)) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi