Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Faktycznie, "reszta" została we mnie. Dziękuję, Moja Nauczycielko Piękna.
    • Krytyk   Stary frędzel przykuty do sofy, Nadwyżką czasu się szczycił wertując nie swoje strofy, Całe ciało w spazmach wzgardy drży, Pusty umysł jak koń rży, Takie w branży robią właśnie filozofy.   GRAHAMOZA     
    • @LessLove Jest w tym wierszu wyraźna intencja – pokazania duszy, która daje i prowadzi. To się czyta jasno. Zabrakło mi jednak trochę „ciała” w obrazie – więcej konkretu, mniej ogólnych pojęć. Pochodnia, święci, cnota – to wszystko już znamy, a chciałoby się zobaczyć coś własnego, Twojego, więcej Ciebie :)   Najmniej przekonuje mnie końcówka – brzmi bardziej jak dopowiedzenie niż naturalna puenta. Masz temat, tylko warto go jeszcze doszlifować, żeby naprawdę zaświecił jeszcze piękniej :)  
    • @.KOBIETA. ... tą drogą którą wspólnie znamy więc mimo ... pewnie się spotkamy   znowu będziesz zaskoczona to będzie nowa odsłona  ... Pozdrawiam serdecznie Miłego wieczoru   
    • Zgasł - ostatni promyk nadziei . Czas - nie będzie czekał, aż coś się zmieni. Nas - miało nic nie dać rady rozdzielić. Brak - tych rozmów długich i szczerych. *** Masz - psychikę na wykończeniu. Strach - nie chciałbyś skończyć w więzieniu. Twa - kobieta szczerze Cię kocha. Dbaj - by czuła, że jest Ci droga. *** Krzyk - stał się normalną rozmową. Wy - cierpicie przez każde złe słowo. Ran - nie zliczysz ciągle dochodzą. Ja - nie wiem czy chce być dalej z Tobą.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...