Magda_Tara Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 KKK mam koperty niebieskie niecierpliwie rozrywane pięknie ozdobione kobietami w krynolinach w środku listy fidiasza z gdańska na fotografii ręce uwalane gliną w spadku miłość do lizy minnelli
Pan_Biały Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Tara dała się namówić ale jaja kto by pomyślał że taka uległa:) warto było wrzucić by ujrzał światło dzienne zabieram ze sobą - się podoba oj podoba pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Magda, KKK dostanie zawału z nadmiaru adrenaliny... aleś Ty, no wiesz :) hehe...podziwiam wierszyk :) cieplutkie pozdrówki Magduś :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Zaniechana sztuka otwierania prawdziwych listów ujęta w dobrą formę! Podoba mi się. Pozdrawiam Taro, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) szsz...twoja łapa mieszała w tym garze! dzięki, że pierwszy i "zabrany" :D taki figielek
Henryk_Jakowiec Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja czoła tu pochylę aby moją krotochwilę jako koment (czy to gwara?) przeczytała Magda Tara a mi ciśnie się na usta - skoro w środku nie jest pusta więc okazja się nadarza byś mi liścik od rzeźbiarza, który jeszcze pachnie gliną przeczytała dziś dziewczyno w jakiejś cichej kawiarence i bym zerknąć mógł na ręce, uwiecznione fotografią bo chcę wiedzieć czy potrafią rzeźbić owej Lizy postać, która później chciałbym dostać. Pozdrawiam serdecznie - HJ
Magda_Tara Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eeetaaam! wytrzymały jest! po co prowokował!? :D cieszę się Tereniu z Cyferkami Krysiu :* i dziękuję
Magda_Tara Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie otwieram prawdziwych listów, poza rachunkami i wyciągami bankowymi :))))))))))) "otworzyłam" je na życzenie KKK, w swojej pamięci miło Cię widzieć Paro od Tary dziękuję za podobanie :))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Rzeźbiarz nie z gliny w liście wplata krynolin wzory panny uczą się cierpliwości nie tylko niebieskie koperty i pomniki jadły z jego ręki na fotografii Z rekonwalescencji po stanie przedzawałowym pozdrawia KKK
Magda_Tara Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))))))) Rzeźbił słowem aż wyrzeźbił Lizę w Kabarecie Tara w glinie w krynolinie dama na kopercie Kawiarenka? z miłą chęcią! czemuś tak nieśmiały? Lecę, Heniu z listem w dłoni za mną cień... Pan Biały! dziękuję za wierszyk śliczny :*
Magda_Tara Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) śliczny był! bardziej rzeźbiarz, czy fotograf... Pierre. dzięki, Krzysiek! przez Ciebie ta afera! :*
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu:) rogala mam takiego że bańka mała:) wierszysko miodzio, poetko pozdrawiam serdecznie r
Magda_Tara Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Ty się nie rogaluj! Ty się ustosunkuj! :)))))))))))))
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecie pisze że miodzio cóż dodać:)
Magda_Tara Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecie pisze że miodzio cóż dodać:) :)))))))) uwierszuj sie! :P
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przecie pisze że miodzio cóż dodać:) :)))))))) uwierszuj sie! :P tak bez podniety nie umiem:)
Magda_Tara Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))) uwierszuj sie! :P tak bez podniety nie umiem:) :)) zwłaszcza - cnej? dobra, odpuszczam ci! dzięki :))))))))
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak bez podniety nie umiem:) :)) zwłaszcza - cnej? dobra, odpuszczam ci! dzięki :)))))))) uff!!! :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))))))) Rzeźbił słowem aż wyrzeźbił Lizę w Kabarecie Tara w glinie w krynolinie dama na kopercie Kawiarenka? z miłą chęcią! czemuś tak nieśmiały? Lecę, Heniu z listem w dłoni za mną cień... Pan Biały! dziękuję za wierszyk śliczny :* Nieraz zdarza się poecie bywać także w kabarecie i na sali i na scenie a to dzięki twórczej wenie, która biegnie z listem w dłoni szybciej niźli tabun koni gdyż poeta bez tej weny nigdy by nie zdobył sceny bo wiadomo wszystkim przecie, że poeta jest jak dziecię, które łaknie wciąż słodyczy a gdy nie ma ich to ryczy, tupie nogą i grymasi albo się poddańczo łasi byle dopiąć, dopiąć swego może więc i ja dlatego choć slogany to wytarte wciąż ramiona mam rozwarte i w nie łapię tak jak w sieci muzę, która do mnie leci. z pozdrowieniami dla Weny - HJ
Pan_Biały Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 i jeszcze jedno, zabieram bez pytania - oba!!!
Rekomendowane odpowiedzi