Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @violettahm.. :) @.KOBIETA. A wiesz skąd nick? :) ;) @Berenika97 Dziękuję, Fajnie że się podobało :) @jan_komułzykantNo właśnie, muszę jakieś Pani puścić i zobaczyć reakcję :) @Jacek_SuchowiczTak miał brzmieć :) @Alicja_WysockaA dziękuję, w przyszłości jeszcze trochę się pożalę z obu stron ;) @Annna2Wyszło! Dokładnie tak sen, który nie ma prawa się spełnić.   @Poet Ka @violetta @Leszek Piotr Laskowski @Gra-Budzi-ka   Dziękuję Wam!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@viola arvensis cudne! Dziękuję.
    • @Poet Ka Czytam Twój wiersz i mam takie wrażenie, jakbym widziała ślady na śniegu – piękne, wyraźne, ale bardzo odległe od siebie. Muszę patrzeć daleko, a potem jakby „doskakiwać” do kolejnego obrazu. To ciekawe doświadczenie, tylko czasem gubię po drodze ciągłość i sens, bo te przeskoki są dla mnie duże. Może po prostu inaczej czytam – lubię, kiedy mogę iść krok w krok z autorem. Masz bardzo obrazowe, wyobrażeniowe pisanie – to na pewno przyciąga wielu czytelników.   Ja jeszcze uczę się Twojego rytmu, proszę, bądź wyrozumiała :)
    • Człowiek określa swoje potrzeby. A może właśnie powinien też określać swoje niepotrzebowania :)  
    • @aff Link u mnie działa

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

To jeszcze jeden. Tym razem ten sam tekst w formie piosenki poetyckiej:  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Czy któraś jest lepsza, Twoim zdaniem? @aff Link u mnie działa To jeszcze jeden. Tym razem ten sam tekst w formie piosenki poetyckiej:     Czy któraś jest lepsza, Twoim zdaniem?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...