Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 bez kichnięcia poranek szczęśliwiej zwycięski byłby, ale tak boli istnienie twardej podłogi rzeczywistość spotkała się z reguł pełną głową próbującą wstać z łóżka jedynie prawą nogą
Magda_Tara Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 :))))))) mam podłogę z prawej strony! zabobon na co dzień! czasami nie działa :) ładna miniaturka takie: "dzień dobry" podoba się
Pan_Biały Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 a pod drabiną peel by przeszedł, gdyby czarnego kota w piątek 13- go zobaczył:) pozdrawiam z laleczką voo doo pod poduszką r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To znaczy że ja mam podłogę z trzech stron? ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W piątek 13-go, na wszelki wypadek, nie wstaję z barłogu. Więc koty, drabiny, i cała zdradliwa reszta, tego dnia czycha na mnie nadaremnie. ;) Pozdrawiam Pana Białego oraz jego laleczkę. Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi