halcia Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Otwórz swe serce Pan Bóg puka i czeka kiedy mu je otworzysz wyrzucisz z siebie złości i dumę rachunek sumienia przed Nim położysz Myslisz uparcie po swojemu zamknąłeś Mu drzwi swojej duszy a On wciąż na ciebie czeka kiedy sumienie cię poruszy Wsród scieżek przez zło wydeptanych nie znajdziesz nigdy ukojenia bo zło złem człowieka napełnia zsyła tylko niepowodzenia Zaufaj Bogu zło się odwróci w Bogu nadzieja ucieczka nasza On w miłosierdziu usprawiedliwia i wszystkich do tronu swego zaprasza Dołącz do modlitwy bliskich ci osób zerwij ten łańcuch niedowierzania a znajdziesz bardzo dobry sposób ucieczki od złego i załamania
Toby Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Prymitywna to poezja, acz temat mi bliski. Pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Witaj, Halciu :) poprzedni, ten o krzyżu zdecydowanie lepszy, no ale są różne stany, a wiersze bywają nierówne. ten msz do udanych nie należy, bo bywało lepiej i nie popadałaś w banał, a to przy tematyce, której optujesz - nie jest łatwe. w każdym razie czytałam i pozdrawiam ciepło Krajankę na obczyźnie :)) kasia.
Artur_Bielawa Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Jakieś takie ,,ave radio Maryja", może nada się do Pielgrzyma niedzielnego, albo do salki katechetycznej, zdecydowanie jestem na nie! pozdrawiam
halcia Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuje za poswiecenie mi uwagi ,pozdrawiam serdecznie
halcia Opublikowano 20 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasienko cmokaski serdeczne i dziekuje za opinie w tym akurat wierszu zaniedbalam rytm nie chcialo mi sie poprawiac:)
Paweł Stawicki Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Otwórz swe błądzące serce, Na miłosierdzie oczyszczenia. Bóg ci wybaczy grzechy palące, Byś mógł dostąpić zbawienia. Wierzmy w jedynego boga pana! Sławmy jego nieśmiertelne imię! A w kościele na kolanach, Uginajmy grzeszną szyję. Nie myślmy uparcie po swojemu! W ogóle nie myślmy, uwierzmy! I cali się oddajmy jemu! Gdy już się staniesz cały boski, Niemyślący, wierzący, modlący, Wnet ci znikną wszelkie troski.
Rekomendowane odpowiedzi