Anna_Para Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 i jeszcze pamięć Twoich dłoni chciałeś bym je zapamiętała mimo że wokół dziwni „oni” jasność się stała oniemiała węglem pisany w czarnym kominie nasz ślad
emil_grabicz Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Przezacna Paro, króciak, ale wielce udany. Ta melancholia wykończy Cię z kretesem. Jak tu ulżyć Twemu cierpieniu? Zdawkowo, ale bardzo zmysłowo. Nietypowa budowa wiersza, ale za to typowe tęsknoty, no i ten komin nie daje mi spokoju. "węgielkiem miły, dla ciebie czernię brwi... " Aniu z Zielonego Wzgórza Marzeń Niespełnionych... bardzo mi się spodobało. Nasz ślad... nasz ślad na piasku zabrała woda nas chyba razem nigdy nie było głęboki odcisk twych smukłych dłoni... stopy na piasku morze łez zmyło Pozdrawiam Cię Para-normalnie i cieszę się że z każdym dniem jesteś coraz lepsza i lepsza. Przywiązanie Twoich peelek do tych niewdzięczników doprowadza mnie do obłędu... hm, przecież wiem, że to nie dla mnie :)
Duks Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Witam. Wiersz krótki, nietypowy, ale ciekawy. Przesłanie sentymentalne, jasne, zrozumiałe. Podoba mi się. Pozdrawiam serdecznie.
Anna_Para Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Emilu:) Dzięki, terapeuto! Bardzo mnie cieszy, że dostrzegasz mój "rozwój" w krótkich formach! Twój wiersz jest znowu świetny, jak zawsze! Mogłeś tylko dopisać "nie dotykać" :) Cieplutko, Para
Anna_Para Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Duks: Serdeczne dzięki za czytanie i recenzję. Miło mi, ciepło pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 hmm... natura nie obdarzyła mnie giętkim językiem krytyków... napiszę więc, że pozostaję w ustalonym dawniej stanie zachwytu :) piękne jest to co piszesz Anno... naprawdę... :)))
Anna_Para Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krzysztofie, jak zwykle to między naszymi wierszami bywa, cieplutko, Para :)
Rekomendowane odpowiedzi