aluna Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 wokół biało czasem zielono i ten krzyk niepowtarzalny przerażający od którego pęka szary skurzony sufit codziennie wpatruję się w starą mrugającą lampę błagam niebo o pomoc po długiej chwili ukojenie błyskają jak flesze wszystkie barwy tęczy nie wiem z bólu z radości że coś się zaczyna coś kończy życie przeciągiem w korytarzu dnia
Magda_Tara Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Jejjjjjjjjjuuu Anka!!!!!!!!!! wreszcie! :*:*:*
teresa943 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 smutno i tak spod serca, że aż przenika; Aniu, jestem sercem...i "spoglądam w niebo"...z Tobą; a te wersy może tak? "że coś się zaczyna coś kończy życie przeciągiem w korytarzu dnia" Nie mogę...wzruszyłam się... Buźka!!! :))))))))))))))))))))
aluna Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Magdo! Serdecznie za czytanie...! I tak w życiu bywa...! Uściski!
aluna Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje ze zechciałaś poczytac moje skrobanie Krysiu! Cieszę sie że mogę troche posiedzieć i coś przekazac choc nie wiem jak dlugo?! Już zmieniam cosik mi brakowało ...już wiem Ciebie!!! Całuski!
Zbyszek_Dwa Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Ładnie ujęte życie Wzruszający refleksyjny wiersz Pozdrawiam serdecznie aluna:)
aluna Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że Cię poruszył Zbyszku! Serdeczności!Miłej niedzieli! Ania
michalekorg Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 dobrze jest kiedy w wierszu można odnaleźć cząstkę autora, cząstkę człowieka. Wtedy wiersz jest żywy. W tym wierszu mogłem to dostrzec. Gratuluję i pozdrawiam;)
aluna Opublikowano 18 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje michalekorgu za gratulacje i pozdrowienia...i za to że dostrzegłeś to co chociaż w cząstce chciałam przekazać o cierpieniu,samotności i bezradności która znienacka nas dopada! Pozdrawiam serdecznie! Ania
Rekomendowane odpowiedzi