Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 na przesuszonych cymbałach chcę zagrać ze sobą bez fałszu zestrojony w świecie dysonansów odnalezione przyjemności wyostrzyć postrzeganie ze strzyżeniem słowa do myśli złapane
Magda_Tara Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 wydaj tomik swój :) :*
Pan_Biały Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja poczytam z miłą chęcią
Bachencja_S. Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo się skupiłam, żeby wyostrzyć to postrzeganie.... ;) Trudny wiersz, ale przykuwa uwagę i odbiera się go osobiście. Znaczy - na przesuszonych cymbałach - brzmi najlepiej. Dla mnie. Podoba mi się. Może poeta znajdzie jeszcze bardziej przesuszone, starsze? O których zapomniał, że istnieją? P.S. W wierszu słowa szeleszczą, jak jesienne liście. Nie do przeczytania przez obcokrajowca. :)
gabriel p. Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 no tak, łeb jak sklep trzeba mieć, żeby zrozumieć samego siebie. pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja poczytam z miłą chęcią Co tu gadać, miło mi. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz skrzypi i trzeszczy jak drzewo na wietrze. Cieszy mnie że zatrzymałem na chwilkę i zmusiłem do skupenia. ;) Poeta jest w stadium wiecznego poszukiwania. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak zrozumieć innych ? Trzeba mieć łeb jak supermarket. ;) Pozdrawiam ciepło Krzysiek
teresa943 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 próbujesz, szukasz ...w sobie, w innych tego, co najważniejsze a zarazem nieodgadnione w człowieku...zrozumienie "od wewnątrz" cenię głębię Twojej poezji serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
gabriel p. Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak zrozumieć innych ? Trzeba mieć łeb jak supermarket. ;) Pozdrawiam ciepło Krzysiek trzeba szukać na promocjach w biedronce ;-))) pozdrawiam raz jerszcze :-)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krystyno, miło mi, że nadal czytasz moje wierszydła. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi