mourrirauprintemps Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 hektolitry ciszy i skupienie kiedy odejmują smyczki od strun a potem znowu dźwięki jak pręgi w poprzek ciała od ramion po biodra: wstrząs zamykam oczy a złotawo-szara struga przecina samą siebie i znika następną próbuję śledzić aż do samego źródła do początku od początku próbuję ciemno. Kraków, 05.07.09 Kazimierz, stolik trzeci po lewej, po przekątnej dogasające słońce
M._Krzywak Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Przepraszam za ingerencje, ale ja mam taką wizje: Kraków, 05.07.09 Kazimierz, stolik trzeci po lewej, po przekątnej dogasające słońce litr ciszy i skupienie kiedy odejmują smyczki od strun O, tak sobie przewróciłem. Ech, ten Kazimierz, poetyckie miejsce :) Pozdrawiam.
mourrirauprintemps Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 ingerencja zawsze mile widziana:) a wersja mi się podoba. tylko tego litra nie akceptuję, bo sugeruje wymierność, której tu być nie może;) Pozdrawiam i dziękuję za wizytę :)
Rekomendowane odpowiedzi