M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kamile po tych "doświadczeniach" powinna przestać się tobą przejmować nie jesteś straszna - chociaż strasznie się zachowujesz ten "opis postawy" jest autorstwa stałej grupy dziobaczy - nie jesteście w stanie wystawić poważnej, merytorycznej i autorytatywnej opinii - nikomu ja cię nie straszę - stwierdzam fakt to nie jest fakt, to jest twoje "wydajemisię" Za to kumpel kasi potrafi wstawić taką opinię :))) Czy to już kurza ślepota, czy jakaś gorsza choroba?
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba zadałem ci pytanie, nie?
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. typowe a jakie męskie! jakie honorowe! - zgłoś i siebie - dla poprawności Nick "6 kilo" z honorem, no weź sobie jaj nie rób. o! i to jest kosmos - w kosmicznym wydaniu
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick "6 kilo" z honorem, no weź sobie jaj nie rób. o! i to jest kosmos - w kosmicznym wydaniu No, widzisz, jakich masz przyjaciół, wartościowych ludzi :))) angello napisał: 6 kilo napisał: twój komentarz przypomina mi delikwenta przygrywajacego własną odbytnicą na ślubie własnej matki [..] Ziew. Ban, bye. a. Dnia: 2009-08-13 20:59:48, napisał(a): angello Komentarzy: 1012 6 kilo napisał: a jeżeli chodzi o jakiegoś kota, to mozesz go sobie posadzić na fujarce Ban, bye. a. Dnia: 2009-08-13 21:03:00, napisał(a): angello Komentarzy: 1012
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Jacek "6 kilo" - daj sobie z nim spokój nie warto - najbardziej go rusza, jak nikt mu nie odpowiada dałam mu szansę, bo się prosił o rozmowę - nie popisał się zostaw go z tym - ja już olałam a wątek i tak zostanie no, chyba, że Admin skasuje - bo ja nie
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 uderz w stół a Krzywak się odezwie, cokolwiek by się stało, albo nawet miało stać już na miejscu jest wierny miłośnik samego siebie Krzywak, trudno z tobą rozmawiać bo jesteś jak przekupka na targu, pyskata i zadziorna, opanuj się, wyluzuj, odetchnij i daj żyć innym.
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 oj Krzywak, wychodzi na to, że tylko niehonorowi ludzie powinni zgłaszać złamanie regulaminu, kiedy ktoś go złamie. bo honorowi ludzie powinni przejść nad tym wykroczeniem do porządku dziennego;) tzn. pamiętaj, jak ktoś cię stuknie na pasach - bądź honorowy i nie zgłaszaj na policji;p
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Jacek; zobacz - znowu teczki :D! - kiedy oni to robią? nie odpowiadaj popatrz tylko ;)
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Ale mamy przykłady kasi i jej kolegi, z jego cytowaną kulturą. o czym tu dalej rozmawiać ? Dno - do usunięcia.
6 kilo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 no dobrze, więc nie pisz Krzywaku juz do mnie bo nie będę odpisywał, a najlepiej to daj mi już spokój i idź swoją drogą przez ciernie poezji niełatwe, alleluja, alleluja Krzywak się na wierszu buja, jacek.
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale przecież ciebie nikt nie prosi o kasowanie tego wątku! wręcz przeciwnie, chcemy żeby został a ty chyba bardzo chcesz, żeby wyglądało na to, że jest odwrotnie;) zatem napiszę jeszcze raz - nic nie usuwaj, plizzz
emil_grabicz Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Kasiu, ja nie tracę pary (nie mylić z Anną, hahaha) na takie dysputy, ale chciałbym, żebyś wiedziała, że jestem z Tobą i za Tobą. "zaniechajcie ich, ślepi są i ślepym przewodzą... " z Wulgaty, Jezus o faryzeuszach(Ew.wg. Mateusza., 19, 14)
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 cały wystosowany do mnie list Krzywaka był ewidentnym naruszeniem regulaminu a to co pod nim...e,ch :( ale ja nikogo nie zadenuncjowałam ;)
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda boli, nie? A gdzie twoje poczucie sprawiedliwości? twój człowiek cisnął tam w zupełnie kogoś innego - czemu on może, a inni nie?
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobno skupiasz się wyłącznie na tu i teraz i nie chcesz wywlekać starych spraw, a po raz kolejny to robisz, oj miotasz się, kasiu
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emil nie musiałeś dzięki - ale proszę - niech nikt rozsądny za mną nie obstaje dam radę sami się wykładają
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naruszeniem regulaminu był twój post wcześniejszy, ja tylko odpowiedziałem. I znowu kłamiesz.
Olesia Apropos Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 żal.pl :D kasiu
M._Krzywak Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E tam żal. zobacz - emil to porządny człowiek w stadzie klakierów. To się nazywa wartościowanie :)))
kasiaballou Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podobno skupiasz się wyłącznie na tu i teraz i nie chcesz wywlekać starych spraw, a po raz kolejny to robisz, oj miotasz się, kasiu spełniłam tylko prośbę Krzywaka i do Krzywaka się dostosowałam jestem boleśnie KONSEKWENTNA
Rekomendowane odpowiedzi