Anna_Para Opublikowano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 a ona chce muskać jak szept miodem i masłem i palcem smarować codzienny chleb styczniem i lutym i marcem tak żeby uwięzły i łzy i słowa w za wąskim gardle by śnić tylko śmiech i mgły i świty nieobumarłe łagodnie wypielęgnować najczulsze bo proste słowa kocham Cię tęsknię pragnę sekretnie zachować schować a potem je wziąć pod skórę wysłuchać najczulszych zwierzeń omdlewać Ci pod purpurą i szerzej płynąć i szerzej
krzysztof marek Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 prawdziwe i solidne "sobotnie wierszowanie"... pięknie Anno... :)
Anna_Para Opublikowano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Jesteś Krzysztofie taki oszczędny w słowach! Dzięki za wierne czytanie moich "wypsocin". Cieplutko, Para
Paweł Stawicki Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 on chce na ostro, a ona subtelniej ale nie do końca, i więcej i szerzej w jaskrawości słońca omdleń szerzej, mocniej, potężniej
Anna_Para Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Dziękuję Pawle za czytanie i recenzję. Każdy interpretuje, jak woli! Skoro tak zrozumiałeś, miło mi, że odgadłeś! :) Pozdrawiam, Para
Ania Rada Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 "a ona chce muskać jak szept miodem i masłem i palcem".........po raz kolejny piszesz "o mnie":-)...Twoje strofy, są dla mnie jaskrawo czytelne. B.lubię Cię czytać. Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Dziękuję Aniu, radam z Twojego komentarza! :) Cieplutko, Para
Gość Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Nie mnie recenzować Pani wiersz Anno, ale choć słówko napiszę, że miłe te strofy dla oczu moich . I takie rozmarzenia wieczorno- jesienne zasiały ... Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 11 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Bardzo mi miło, pozdrawiam serdecznie i życzę miłego czytania następnych wierszy Anny Pary! Oby nie zawiodły oczekiwań! Paraanna
Emi h Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Alez w tym wierszu jest energia. Szczerze, gdyby nie bylo napisane kto jest autorem to bym chyba nie domyslila sie... Nie chce przez to powiedziec, ze poprzednie wiersze byly gorsze, po prostu bardziej wyciszone, a w tym az krzyczy! Przynajmniej ja tak to odbieram. Cos wspanialego...
Anna_Para Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Emi, dziękuję za "coś wspaniałego". Serdecznie pozdrawiam, Para :)
Rekomendowane odpowiedzi