Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 zmęczony prochowiec zawisł na stryczku niczym wdowiec rzucony do rzeki z rysą na myśli zgubiona tożsamość niedomknięta szafa pożarła sukienkę w czerwone grochy ze stopy bucik się zsunął
teresa943 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 niemal słyszę skrzypienie starej szafy, gdzie od lat "w śpiączce" sukienka, jakiś szczegół intymny i ten zapomniany bucik...właśnie wypadł...z niedomkniętych drzwi...samotność wdowca... a nieraz w przepastnej głębi można jeszcze znaleźć wypłowiały krawat bez szyi i kołnierzyka w dawno umarłej koszuli...jakąś skarpetkę bez pary...taki wdowi singiel...a życie toczy się dalej, kolejna jesień kusi barwami, spacer kasztanową aleją i garstka pożółkłych wspomnień wyniesiona z szafy...rozwiana na wietrze...mniej boli i znów chce się żyć... sorki, ale Twój wiersz mnie poruszył... cieplutko i serdecznie :-) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Krysiu zaczytałem się w twym poruszeniu, ubrać je w wersy i gotowe:) dziękuję za odwiedziny dobrego dnia r
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo sentymentalnie i zmysłowo - prosto i komunikacyjnie . Takie wiersze ja najbardziej lubię i choć jestem mężczyzną również i mnie poruszył . Do takich szaf warto częściej zaglądać . pozd.
Magda_Tara Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 oraz ich NIE sprzątać! bardzo, bardzo się podoba :))
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo sentymentalnie i zmysłowo - prosto i komunikacyjnie . Takie wiersze ja najbardziej lubię i choć jestem mężczyzną również i mnie poruszył . Do takich szaf warto częściej zaglądać . pozd. Panie W dzięki za dobre słowa pozdrowienia
Pan_Biały Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie lubisz sprzątać? taki żarcik Madziu:) dzięki za bardzo, bardzo pozdrowienia
Magda_Tara Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie lubisz sprzątać? taki żarcik Madziu:) dzięki za bardzo, bardzo pozdrowienia taką szafę sprzątać to grzech! :)))))
Rekomendowane odpowiedzi